Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mik a legjobb, legviccesebb,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legjobb, legviccesebb, de mégsem tolakodó csajozós/pasizós dumák, amiket ismertek?

Figyelt kérdés

Hasonlóan "maiakat" is keresek, mint például a "Szerintem panaszt fogok benyújtani a spotify-nál, mert nem vagy ott a "Hottest Single of the Week" listán.

Előre is köszönöm!

2021. júl. 13. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Szia Uram.
2021. júl. 13. 05:31
 2/4 anonim ***** válasza:
97%

Amit leírtál, az is cringe, meg úgy a betanult szövegek is.

Légy egyedi és mondd azt, amit gondolsz

2021. júl. 13. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
A 2-sel értek egyet. Szerintem sokkal inkább taszító, amikor ilyen szövegekkel mész oda a lányhoz. Nem vagyok lány, de ha az lennék, és nekem mondana valaki olyat, amit fent a kérdésedben leírtál, szerintem akkorát nevetnék, hogy Afrikában földrengésnek hiszik. De nem, nem válna be.
2021. júl. 13. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ezek szerint nem voltam pontos. Nem az a célom, hogy felszedjek valakit, hanem szeretnék nevetni és másokat szórakoztatni az ilyen szövegekkel. Egyébként teljesen egyetértek veletek, mindig is inkább őszinte voltam az ilyen helyzetekben. Természetesen nem csak ilyen dumákat olvasnék szívesen, hanem cukibbakat és szebbeket is.
2021. júl. 13. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!