Legjobb, legroszabb, legviccesebb csalàdi karàcsonyi sztoritok?
Legjobb karácsonyi sztori: mikor 10 évesen megkaptam életem első hörcsögét. Akkor még nem sejtettem, hogy ez lesz életem egyik nagy lépése. Azóta 12 év telt el, mára már a Hörcsögmentés Alapítvány egyik munkatársa vagyok, illetve tanácsadásokat tartok. :) Mások szemében talán nem "nagy cucc", de nekem az életem részévé váltak ezek az állatok, és ezért nagyon hálás vagyok a szüleimnek.
Legrosszabb karácsonyi sztori: pár éve 23-án este mézeskalácsot sütöttem. Úgy bezabáltam belőle, hogy másnap egy falatot sem bírtam enni semmiből, egész nap rosszul voltam. Pedig sok fogásos karácsonyi vacsora volt... Nagyon fájt érte a szívem. 😅
Legviccesebb karácsonyi sztori: 2 éve Monopolyt kapott a család. Több órán keresztül játszottuk, és rengeteget nevettünk közben. Azon az estén több aranyköpés is született, amit azóta emlegetünk. 😀
Legjobb(ak) - pedig nem is nagy szám, de anyummal töltöttük teljesen csendesen. Előtte nem jöttünk ki jól, velem azévben szakítottak, padlón voltam, de az a Karácsony nagyon nyugis, laza, vicces volt és megint megtaláltuk a közös hangot.
Illetve rákövetkező Karácsonyt már a mostani férjem szüleinél töltöttem, külföldön. Az is egy nagyon relaxáló, nyugis Karácsony volt és a legjobbak között tartom számon.
Legrosszabb - 8 éve mikor meghalt apum Karácsony előtt. :(
A legviccesebb tavaly volt amikor sajnos október végén kitörtem elől a fogaimat és pont az implantálás karácsony előttre esett és addig csak egy kivehetős kis fogam volt.
24.-én mindig a mamámnál kezdjük, vacsora van és együtt a nagy család.
Annyira magyaráztam valamit hogy beszéd közben kiesett a számból a fogam és pattogott a földön alig tudtam elkapni. :D
Rossz szerencsére nincs.
Legjobb nincs mert mindegyik ugyanolyan jó. :)
(utolsó voltam csak lemaradt :D)
Én mindig szerettem a karácsonyt. De legjobb mióta megszülettek a gyerekek. Annyira várják 😊
legviccesebb amikor még otthon laktam és volt benti macska. Egyik évben valahogy 3x eldőlt miatta a fa. Se előtte se utana években nem volt ilyen.
Legrosszabb mikor meghalt mamám ősszel. Mindig 25 én mentünk hozzá, imádtam. Azt a napot akkor végig sírtam annyira hiányzott.
A legrosszabb nekem kèt külön okból, de ugyanarra az évre esett.
Pont 24-ére lettem beteg, annyira, hogy még a rosszullét kedvéért is alig-alig tudtam felkelni az ágyból. Most közönséges leszek: szó szerint egyszerre fostamhánytam négykézláb a szőnyegen, én nem hittem, hogy ilyen létezik. Az ügyeletről meg közölték, hogy 24-én biztos hogy nem jönnek ki, ha akarok menjek be várni 3-4 órát a sorban, amúgy meg vegyek be algoflexet, ez nem ügyeletre való dolog. Úgyhogy se ünnep, se vacsora - pedig abban az évben nálunk volt a naccsaládi röff.
Aztán ugyanaezen évben, másnap, nagymamám tőlünk ment haza, mikor egy barom elütötte. Nem élte túl.
Azóta nálunk nem nagy ünnep a karácsony, inkább emlékezés. Naccsalád már nincs, szétesett az ujjal mutogatás miatt, hogy kit hibáztasson a dolog miatt.
Legjobbat nem tudnék választani úgy általánosságban, inkább mozzanatokat, amire jó emlékezni. Mikor párommal először volt közös fánk a közös otthonban, a családi römizések, mikor egy-egy új receptet próbáltunk ki, ami aztán hagyománnyá vált...
Legjobb: Olyan nincs, mivel az összes nagyon jó :D
Legroszabb: Amikor karácsony után, január 7.-én meghalt a nagymamánk. Már 2 éve betegeskedett és emiatt a karácsony is olyan ahh volt.
Legviccesebb: Passz. Sok van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!