Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiúnak, aki szereti a csokit, érdemes lenne lúdláb tortát csinálni?
Figyelt kérdés
Beszéltem a szomszéd fiúval, aki nagyon megtetszett nekem és kiderült, szereti a csokit. Gondoltam, kicsit meglepném, és ha megkésve is, de vinnék új szomszédokat köszöntő ajándékot, egy tortát. De én sütném, nem cukrászdából.
Jó ötlet lenne? Egyik barinőm ajánlotta, ti mit gondoltok?
2023. ápr. 9. 11:51
4/29 anonim válasza:
Inkább rendelj, és hazudd azt, hogy te sütötted :-D
5/29 A kérdező kommentje:
Köszi.
#4. Azt biztos nem, nem hazudok neki.
2023. ápr. 9. 12:12
6/29 anonim válasza:
5# helyes. sokkal jobb, aki saját kezüleg készít valaki. Legalább lehet látni, hogy szeret sütni.
7/29 anonim válasza:
Kezdésnek egy kicsit ijesztő lenne.
8/29 A kérdező kommentje:
#7: Mi van egy tortában ijesztő?
2023. ápr. 9. 14:15
9/29 anonim válasza:
jó ötletnek tartom, én pl. biztos örülnék, ha valaki nekem sütne tortát
10/29 anonim válasza:
Én nem örülnék, mert diétázok 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!