Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érdemes csinálni első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemes csinálni első találkozókor?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok tavasszal fogok találkozni az egyik netes "lánybarátommal" aki jó messze lakik tőlem. És én sosem találkoztam kettesben lánnyal még. Szóval mit lehetne csinálni? Fogalmam sincs. (Nem randi)
2021. jan. 1. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Sétálgassatok, üljetek be valahová enni/inni. Nagy programot nem hiszem hogy kell szervezni.

Nekem is volt ilyen netes találkozóm, az sem randi volt, csak 1 éve már dumáltunk és esedékesnek tartottuk. Srác jött le hozzám, aztán igazából csak sétálgattunk össze vissza meg vettünk üdítőt meg chipset aztán ennyi.

2021. jan. 2. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na Figyu haver

Sok lehetőség nincs és erre jó tanács sincs teljesen

Te is tudod hogy kurvára iponálni fogja hogy elmész hozzá

Így lesz egy elég nagy pirospontod nála

Probáld minden létező dologra meghívni (vásárlásokkor)

Pl:mond neki hogy kapsz pulcsit vagy lovat vagy pónit vagy ami a szóba jön

Ez ilyen pozitív visszajelzés a lanynak ilyenkor hogy megkaphat tőled olyat amit mástól nem

Ez akkor is jo ha nem akarsz vele osszejonni

Vagy ha kicsit félénkebb mutass egyféle "baszok az életre" stilot légy magabiztos,merész

2021. jan. 2. 01:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ez az, pont ezt nem szeretném.
2021. jan. 2. 01:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Mármint első válaszolónak írtam... Elmegyek egy random városba és sétálgatok egy üdítővel a kezembe. Értelme sok nincs.
2021. jan. 2. 01:04
 5/7 terminator9000 ***** válasza:
71%
Mit szeretnél tőle? Kapcsolatot akkor tali végén 1 öleléssel/csókkal megpróbálkozhatsz
2021. jan. 3. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem randi és nem is akarsz tőle semmit, akkor mindegy, hogy mit csináltok.
2021. jan. 7. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ujjazd meg random. Az bejönne neki
2021. jan. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!