Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal megbeszéltem egy találkozót és ez az első, akkor érdemes virágot vinni? Illetve sétánál melyik oldalt kell lennie a lánynak es táncfelkérés esetén melyik kezemet kell kinyújtanom?
A jobb/bal oldalos témának két története van.
Egyik az, hogy a férfinak a bal oldalán volt a szablyája, így a lány jobb oldalt ment, hogy ne akadályozza a mozgásban a szablya.
A modernebb kori változata ennek az, hogy így megvédi a férfi a lányt az autók által "generált" szennytől. Pl. füst, felcsapódó tócsa, esetleges baleset, stb.
Szerintem is érdemes vinni virágot. Egy szál elég, véleményem szerint ne rózsát, azzal lerohanod. Szerintem azt, hogy melyik oldalon áll, azt a helyzet adja meg inkább. (mert oké, hogy illem így, illem úgy, de azért kicsit furi ha helyet cserélsz). Igen, ha táncra kerül a sor akkor jobb kézzel kérd, bár szerintem nem ezt fogja sasolni a lány.
De respect neked, hogy mindent a legjobban szeretnél csinálni, és még a régebbi illemszabályokat is be szeretnéd tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!