Wörthersee autós találkozóra érdemes menni nézőnek?
Most láttam, hogy szeptemberben mégis lesz.
Én nem az autómat akarom vinni mert csak egy 4es golfom van és nincs is annyira megcsinálva, csupán nézőnek mennék mert imádom az olyan kocsikat amik ott lesznek.
Érdemes kimenni?
Belépő is van ?
A szeptemberi nem a hivatalos treffen....az mindig majusban van pünkösdkor.......ez csak a reloaded.
Ugyhogy itt nincs belépő.....es ezert nincs is official talalkozó elkeritett résszel stb.
A környék nagyobb parkoloiban (pl Arneitz stb)meg benzinkutakon(pl mischkulnig/sabotnic stb)szoktak talalkozni leparkolni es nezelődni ilyenkor.
Egyszer láttam, bár nem oda mentünk, csak érintettük a helyet. Elég sok szép autó volt, bár engem a tuning nem hoz lázba. Konvojban mentünk barátokkal, a haverom 911-esét mondjuk megnézték páran, de kb ilyen autó kellett, hogy valakinek felkeltse a figyelmét a többi között. Elég sok Lambo is volt, meg minden, ami VW-csoport.
Valami más programot is beiktatva, 2-3 napra mennék, mert elég szép az a környék is. Bár szállást gondolom nehéz lesz találni arra az időszakra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!