Ha valaki már "találkozott" Istennel, akkor annak már nem kell hinnie benne, illetve templomba járnia, gyónnia (és egyebek) sem érdemes?
Senki sem találkozott még vele.
Nem véletlenül tetted idézőjelbe.
Ha pedig meglegyintett a létezése, az még kevés az üdvösséghez.
Azért tettem idézőjelbe mert nem úgy találkoztam vele,mint egy másik emberrel.
Amúgy honnan tudod,hogy senki sem találkozott még vele?
Úgy nem tudsz vele találkozni, mint egy másik emberrel.
Csak egy nagyon parányi részével tudsz találkozni, de ennek sok köze nincs hozzá.
Viszont még ez sem valószínű. Sokkal esélyesebb, hogy az agyad becsapott.
"Amúgy honnan tudod, hogy senki sem találkozott még vele?"
- Csak rámondja, hogy elbizonytalanítson sokakat. Én is találkoztam Vele, nem egyszer, de nem is gyakran, gyakorlatilag párszor. De mivel az életemnek nincs vége, ez a szám még gyarapodni fog, remélhetőleg.
- Nézz youtube videókat, rengeteg olyan van, ami épp megerősíti Isten létét (More than dreams https://www.youtube.com/channel/UC8vXCOmC-4CD0aQUU25R0tg -muzulmánok találkoznak Krisztussal, sok-sok hasonló van még ezen kívül)
- "akkor annak már nem kell hinnie benne, illetve templomba járnia, gyónnia (és egyebek) sem érdemes?"
- épp ebben az esetben kellene nagyon,már ha tényleg találkozott Vele, és nem egy Más Lénnyel (aki becsapta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!