Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt tartsam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt tartsam inkább titokban a szüleim előtt?

Figyelt kérdés

Még gimnazista vagyok és egy érettebb pasi udvarol nekem, de egyelőre teljes titokban, a legjobb barátnőmön kívül még nem mondtam el senkinek, mert félek a reakcióktól. A barátnőm mindenképpen vissza akar tántorítani tőle, de kicsit úgy érzem inkább, mintha irigy lenne.

Szerintetek is tartsam inkább titokban otthon és a suliban? Valaki volt már hasonló cipőben? Mi a véleményetek?

2023. febr. 8. 18:07
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szerintem mond el nekik...

Mert ha ne adj isten baj lesz akkor tudsz majd kihez odamenni, hogy segítsen.

A korkülönbséggel nincs baj. Csak valaki tudjon rolatok aki barmikor tudd segiteni ha baj van. Mert lehet, hogy tök aranyos meg minden, de egy ember sokaig megtudja játszani magát. Ezert kell. És amúgy meg ha tényleg a legjobbat akarja neked ez az ember akkor ő sem fog akár a bemutatkozás ellen lenni. Ha meg nem tetszik neki és morgolodik, hogy inkabb titokban akar veled lenniakkor el kell gondolkodni hogy tenyleg jó szándéku e

2023. ápr. 12. 11:56
 22/22 anonim ***** válasza:
én nem ajánlom. a szülőknek sztem van joguk hallani az ilyenekről
2023. máj. 3. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!