Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt tartsam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt tartsam inkább titokban a szüleim előtt?

Figyelt kérdés

Még gimnazista vagyok és egy érettebb pasi udvarol nekem, de egyelőre teljes titokban, a legjobb barátnőmön kívül még nem mondtam el senkinek, mert félek a reakcióktól. A barátnőm mindenképpen vissza akar tántorítani tőle, de kicsit úgy érzem inkább, mintha irigy lenne.

Szerintetek is tartsam inkább titokban otthon és a suliban? Valaki volt már hasonló cipőben? Mi a véleményetek?

2023. febr. 8. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Én hasonló helyzetben vagyok, csak éppen a "legjobb barátnő" szerepben. Amikor a barátnőm elmondta két volt osztálytársunknak, direkt kérte őket, hogy NE kövessék őket, amikor a fiú elkíséri őt. Gondolhatod, hogy ennek pont az ellenkezője történt meg, ugyanis nemcsak, hogy követték, hanem le is buktak... Szóval itt ért véget ez a kapcsolat. A kérdésedre válaszolva, én inkább bevallanám a szüleimnek. Persze, tiszteletben tartjuk a döntésed, csak hogy ne öntsön el a lelkiismeret-furdalás, inkább tedd tisztába a dolgot. Azt javasolnám, hogy először az anyukádat világosítsd fel, mert hát mégiscsak... szóval érted. Remélem ezzel tudtam segíteni, hacsak egy kicsit is.
2023. febr. 12. 13:34
 12/22 anonim válasza:
100%
A barátnőd nem irigy,hanem figyelmeztet téged...hány éves vagy pontosan és hány a pasi?Ha te pl.18 vagy ő meg 21,az nem olyan sok...de van egy érzésem,hogy sokkal több korkülönbségről van szó...
2023. febr. 13. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Remek példa a tízes részéről, hogy sülhet el jól is a dolog. Viszont legyél óvatos, attól hogy imponál az, hogy idősebb nem biztos, hogy érdemes vele párkapcsolatban lenni vele. Ha bármiféle problémája van, akkor minnél hamarabb szakítsd meg vele a kapcsolatot. Előfordulhat, hogy azért a te korosztályodban ismerkedik, mert az övével nem tudja megértetni magát, de az is lehet sajnos, hogy mentális problémái vannak, ami egy fiatalabbnak kevésbé tűnhet fel. Ez akkor érdekes, ha 30 felett van. A szüleidnek mindenképpen szólj, hogy idősebbel mész randizni. Jószándékból mondom, hogy vigyázz.
2023. febr. 13. 19:00
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Igen, én 20 alatt vagyok ő pedig már 30 felett.

2023. febr. 13. 20:03
 15/22 anonim válasza:
100%
30 felett???
2023. febr. 13. 20:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben te lehetsz 16 is a férfi meg 36,én is azt javaslom,hogy járj nyitott szemmel,mert nem biztos,hogy ő úgy gondolja ezt a kapcsolat dolgot,mint te.Ő lehet,hogy csak egy futó kalandot akar te pedig normális kapcsolatot.Ha randizni mész vele márpedig nyilván fogsz,ha szimpi a férfi inkább mond el a szülőknek is,hogy tudják mi a helyzet.
2023. febr. 13. 20:09
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Alapvetően nem vagyok naiv, nem gondolom azt, hogy össze fogunk házasodni meg ő lesz a Nagy Ő, stb. De persze csak úgy odaadni sem szeretném magam. Viszont alapvetően jobban tetszik, mint a korombeli fiúk.

2023. febr. 13. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
nézd, arra figyelj, hogy amúgy ne használjon ki, ne hülyítsen, de tudod mit? ha tetszik, jól érzed vele magad, miért ne? te még fiatal vagy, elvagy vele pár akár éveket, ha meg már nem működik, még akkor is 20 alatt leszel, előtted az élet!
2023. febr. 13. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, most hallom, hogy egy 39 éves (45-nek kinéző) férfi tanárnak 15 éves kissrác a párja. Ahhoz képest a szüleid boldogok lehetnek.
2023. febr. 13. 20:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#16 és 18 tanácsát fontold meg, mert ők jókat írtak. Én is sokallom ezt a különbséget, de akár jól is elsülhet (azért olyan nagyon hosszú kapcsolatra ne számíts vele)
2023. febr. 13. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!