Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy emiatt otthagytam a srácot?
Ismerkedtünk egy sráccal. Az első randi jól sikerült, aztán megbeszéltük a másodikat. Egy parkba mentünk, bár ez lényegtelen.
Beszélgettünk, kicsit pikánsabb dolgokról is, amikor bevallotta, hogy pelenkakedvelő. Ami azt takarja, hogy szeret pelenkát hordani, és használni azt. Az abdl-nek az a része nem izgatja, hogy babaként viselkedjen, csupán a pelenka része. Megkérdeztem, és nem betegség miatt hordja, hanem mert élvezi. Kiderült, hogy már az első randin is rajta volt, és a másodikon is.
Nekem ez egyáltalán nem fér bele, ezt meg is mondtam neki, elköszöntem, majd otthagytam.
Másnap írtam, hogy ne haragudjon a reakcióm miatt, de nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba, és nem kívánok tovább ismerkedni.
Szerintem aránylag kulturáltan intéztem, mégis bűntudatom van, mert gondolom rosszul esett neki.
Csajok, ti mit tettetek volna a helyemben? Nagyon bunkó voltam?
Én 16 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú.
De ez akkor sem tisztességes dolog.
Azért, mert más erkölcstelen vagy durva, neked még nem kell olyannak lenni.
Látom, pontozza is lefelé minden ilyen agresszív ember.
Én mégis azt mondom, hogy az embernek legyen önbecsülése.
Aztán, ha sokan gondolkodnak így, a világ is változni fog.
Ha meg nem, akkor legalább a tükörbe nyugodtan nézek.
Igen, ha sokan gondolkodnak így, ami sosem fog megvalósulni. Ezért is tart itt a világ. Nem a visszaírásról meg letiltásról beszélek, hanem úgy unblock mindenről. Van 1-1 ember aki változtatna, de a sok marha miatt egyszerűen nem lehet és minden megy lefele a süllyesztőbe.
Egy módon lehet változtatni. Ha konkrétan SZABÁLY lenne a viselkedésre, értsd úgy, hogy aki bunkó annak pénzbüntetés jár. xD Most komolyan, szerinted hogyan lehetne az embereket normálissá nevelni? Az egész tök gyagyán hangzik, de most akárki mondhat jobbat, nem tud. Az a 999 ember csakúgy önmagától nem lesz normális.
Teljesen értem amit mondasz, még régebben egyet is értettem volna veled, de már rájöttem, hogy mindegy, hogy egyszerűen minden mindegy. Mindenkinek csak magával kell foglalkozni, ilyen az élet. Örülnék, és jó lenne ha nem így lenne, de így van.
Szóval amíg a bunkóságért nem jár semmiféle "büntetés" vagy hogy mondjam, valami negatív hatás az adott bunkó emberkére nézve, addig nem fog változtatni. Amíg megteheti úgymond "büntetlenül", addig meg is fogja.
Ez azért van, mert változnak a szabályok, és még nem kristályosodott ki az új.
Régen az ilyen bunkóságért elítélte az embert a környezete, és ez visszatartó erő volt.
De azóta előkerült a világháló, ahol új szabályokat kellene alkotni, a büntetésekkel együtt (ami nem feltétlenül pénz), ahogy írtátok is.
Majd valamikor biztos meglesz ez is.
Szia!
Az, hogy otthagytad a srácot azért volt jó, mert nem szeretted igazán! Ha szereted vagy sikerül megszeretned, akkor bármi is van tudtok kitartani egymás mellett és megoldani mindent. Mivel ez ki sem alakult és téged sokkolt a pelenka hír ezért jó, hogy másként döntöttél!
Az, hogy a srác pelenka kedvelő persze fura. De még mindig jobb eset, mint alkoholista, drogos, esetleg agresszív borzalom lenne. A kérdés miért alakult ki benne? Miért szereti? Van-e más elfolytott dolga? S tudja-e, hogy emiatt bélyegeznek meg olyanokat is, akik valóban betegek és nincs más lehetőségük, mint ezt használni.
Én kívánom neked, hogy találj egy olyan társat idővel, aki valóban szeret, akit valóban szeretsz és bár hidd el mindenkinek van hibája az olyan lesz, melyet te is eltudsz fogadni és aki mellett kiteljesedhetsz!
"Az, hogy a srác pelenka kedvelő persze fura. De még mindig jobb eset, mint alkoholista, drogos, esetleg agresszív borzalom lenne."
Szerintem meg nem. A nők többségének sokkal inkább bejönnek az ilyen "drogos vadállat" típusú rosszfiúk. Ez van a természetükben, ezt tudományosan be lehet bizonyítani ilyen pasit akar mindegyikőjük.
A pelenka kedvelés meg ennek az ellenkezője: szubmisszív hajlamokra utal. Úgyhogy itt az illető úriember nagyon nem járt jól ezzel a fétissel, semmilyen szinten.
Tudományosan be van bizonyítva?
Linkelj erről egy cikket, vagy egy felmérést amiben nőket kérdeztek. Szerintem ha választani kéne a "drogos, a saját hugyában a sarokban fekvő pasi, aki néha agresszív és esetleg meg is veri őt" vagy a "pelenka kedvelő" között, szerintem nem a drogost választaná bárki is. A pelenka kedvelő legalább nem tudattalanul csinál maga alá. XDD Viccet félretéve, küldj valami referenciát, igazold az igazad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!