Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy emiatt otthagytam a srácot?
Ismerkedtünk egy sráccal. Az első randi jól sikerült, aztán megbeszéltük a másodikat. Egy parkba mentünk, bár ez lényegtelen.
Beszélgettünk, kicsit pikánsabb dolgokról is, amikor bevallotta, hogy pelenkakedvelő. Ami azt takarja, hogy szeret pelenkát hordani, és használni azt. Az abdl-nek az a része nem izgatja, hogy babaként viselkedjen, csupán a pelenka része. Megkérdeztem, és nem betegség miatt hordja, hanem mert élvezi. Kiderült, hogy már az első randin is rajta volt, és a másodikon is.
Nekem ez egyáltalán nem fér bele, ezt meg is mondtam neki, elköszöntem, majd otthagytam.
Másnap írtam, hogy ne haragudjon a reakcióm miatt, de nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba, és nem kívánok tovább ismerkedni.
Szerintem aránylag kulturáltan intéztem, mégis bűntudatom van, mert gondolom rosszul esett neki.
Csajok, ti mit tettetek volna a helyemben? Nagyon bunkó voltam?
Én 16 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú.
#10 Azért nem fér bele, mert én felnőtt (vagy korához illő viselkedésű) fiúkkal szeretnék ismerkedni. Ha ez a dolog fennáll, akkor valószínűleg más problémák is vannak, és ezt rosszindulat nélkül mondom, de valószínűleg tele van traumákkal. De ha nem is így van, akkor is, a gondolat is rossz.
Azért gondolom te sem szívesen jönnél össze olyan csajjal (ha fiú vagy), aki pelenkát hord, mert csak. Más lenne, ha betegség miatt hordaná, akkor megpróbálnám elfogadni, de ez így nekem nem oké.
Lehet, hogy egy kicsit indulatosra sikeredett ez az egész, de nem annak szántam, bocsi ha úgy tűnik.
Nem voltál bunkó. Nem vagy köteles mindenféle lelkinyomorék perverzióit támogatni.
Jól tetted, remélem le is tiltottad mindenhol.
#14 Most ezt viccnek szántad, vagy tényleg ilyen hülye vagy? Mert viccesnek nem vicces, az biztos.
#15 Még nem tiltottam, bár lehet, hogy kéne, mert azóta írogat, hogy most milyen szomorú, meg hogy elvettem az önbizalmát, és elmond minden sz4rnak...
#16 ezért mondtam hogy TILTANI KELL MINDENHOL mert az ilyen beteg g-cik csak köpködni fognak utána .
Ne pazarolj erre a nyomorultra több energiát.
Beteg fogyatékos kretén, ha tetszik ha nem.
Várj még 2 napot, és ha utána is folytatja, akkor tiltsd.
De írd meg neki, hogy nem kéne így viselkednie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!