Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar az ha egy pasi megdörzsöli az ajkát ?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szoktunk néha találkozni, és legutóbb amikor olvasott akkor láttam hogy az ajkát dörzsöli.
Én azt vettem le hogy alapjáraton szimpatikus vagyok neki.
Ami még furcsa, hogy amikor elkezdtem vakarni a kezem akkor ő is ugyan ezt tette. De leginkább ez az ajakdörzsölés része érdekelne.
2022. okt. 1. 16:47
1/7 anonim válasza:
Hogy dörzsölte, mintha lenne rajta valami?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen mint amikor csokis valakinek az ajka.
2022. okt. 1. 17:39
3/7 anonim válasza:
sokszor csinálja?
vagy közeledben szokott csinálni?
5/7 A kérdező kommentje:
Most először vettem észre hogy ezt csinálja.
2022. okt. 1. 18:55
6/7 anonim válasza:
Ha most vetted eszre, akkor ez meg korai
7/7 anonim válasza:
Ez kb. ugyanaz, mintha megvakarja az arcát, azaz nem jelent semmit. Felesleges ilyen dolgokba jelentést belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!