Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehetne beszélni egy első randin?
Szóval egy srác a sulimból, akit csak névre ismertem, elhívott ”egyet kajálni és beszélgetni”. Eddig nem nagyon beszéltünk, de az elmúlt egy hétben nagyjából minden nap cseteltünk. Valamikor a hétvégén tervezünk talizni.
A probléma az, hogy az alap témákról már beszélgettünk (filmek, zene, hobbik, barátok, stb), és azt is tudjuk mi történt a másikkal mostanában, így fogalmam sincs, miről kéne beszélgetni? Bizonyos értelemben ez az első randim, úgyhogy utána néztem a neten, és ott nem kaptam sok segítséget, mivel mint említettem, a legtöbb témán már túl vagyunk.
Nagyon megköszönnék minden segítséget, mivel nem szeretném vele elszúrni a dolgokat.
(Egyébként én 16L, ő pedig 17F)
Nem kell ennyire parázni 😅
Filmek, sorik, zene, szabadidő sokmindenről lehet beszélgetni nem kell ennyire ráparázni. Főleg, hogy nem is ismeritek annyira egymást még nagyobb a repertoár.
Esetleg kérdez rá milyen napja volt aznap, a valaszabol is lehet aztán majd témát felhozni. Ne porogd túl, úgyis fog kérdezni ő is es majd egyik kérdésből jön a másik.
Sok sikert és érezd jól magad!
Sziasztok
Ma volt a randi, nagyon jól ment, köszönök minden választ c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!