Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miről lehetne beszélni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ValakiIttÉsMost kérdése:

Miről lehetne beszélni egy első randin?

Figyelt kérdés

Szóval egy srác a sulimból, akit csak névre ismertem, elhívott ”egyet kajálni és beszélgetni”. Eddig nem nagyon beszéltünk, de az elmúlt egy hétben nagyjából minden nap cseteltünk. Valamikor a hétvégén tervezünk talizni.

A probléma az, hogy az alap témákról már beszélgettünk (filmek, zene, hobbik, barátok, stb), és azt is tudjuk mi történt a másikkal mostanában, így fogalmam sincs, miről kéne beszélgetni? Bizonyos értelemben ez az első randim, úgyhogy utána néztem a neten, és ott nem kaptam sok segítséget, mivel mint említettem, a legtöbb témán már túl vagyunk.

Nagyon megköszönnék minden segítséget, mivel nem szeretném vele elszúrni a dolgokat.

(Egyébként én 16L, ő pedig 17F)

2022. szept. 28. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy ő fogja kezdeni a beszélgetést, azt meg már lehet folytatni. Az első lépés mindig a legnehezebb (beszéd témában is), onnan már adja magát.
2022. szept. 28. 13:23
 2/5 Csicuki ***** válasza:
100%

Nem kell ennyire parázni 😅

Filmek, sorik, zene, szabadidő sokmindenről lehet beszélgetni nem kell ennyire ráparázni. Főleg, hogy nem is ismeritek annyira egymást még nagyobb a repertoár.

2022. szept. 28. 18:11
 3/5 anonim válasza:
100%

Esetleg kérdez rá milyen napja volt aznap, a valaszabol is lehet aztán majd témát felhozni. Ne porogd túl, úgyis fog kérdezni ő is es majd egyik kérdésből jön a másik.

Sok sikert és érezd jól magad!

2022. szept. 29. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Arról beszélj amihez éppen valóban kedved van, és ne azt a súlyt érezd, hogy itt a randipartner és most valami nagyon nagy kell. Kezeld úgy, mint egy régóta ismert embert
2022. szept. 29. 23:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ma volt a randi, nagyon jól ment, köszönök minden választ c:

2022. szept. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!