Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha azt mondjatok egy srácra, hogy jó pasi, járnátok is vele? Vagy csak jól néz ki es ennyi?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 17:03
3/11 anonim válasza:
Ez szerintem függ a lánytól is. Én például nem szoktam csakúgy ilyet mondani, ha ezt mondanám akkor járnék is vele.
4/11 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
5/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül járnál vele, mert lehet külsőre jó pasi, de a belsője meg nem tetszik.
7/11 anonim válasza:
(Előre leszögezném: én nem tartom jó pasinak magam... inkább amolyan átlagosnak. De a szépség nagyon szubjektív dolog.)
Van olyan lány barátom, akitől sokszor megkaptam már, hogy jó pasi vagyok, de 100%, hogy nem járna velem, és semmi ilyesmi indíttatása nincs emögött. Csak barátok vagyunk, és ezt gondolja a külsőmről, ennyi.
De ismerkedek egy lánnyal, aki szintén mondta már ezt, és gyanítom, azért, mert szeretne járni velem.
8/11 anonim válasza:
Nem feltétlen, mert ez csak annyit jelent, hogy külsőre szimpi.
9/11 A kérdező kommentje:
Ok köszi meindenkinek
2022. júl. 3. 22:15
10/11 anonim válasza:
Kapcsolathoz nekem sokkal több kell, de minden esetre könnyebb vele elkezdeni beszélgetni, ha külsőre szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!