Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóóóóval... Hogy is van ez a barátságból szerelmesek?
Van egy nagyon jó fiúbarátom... Komolyan. Majdhogynem együtt nőttünk fel, egy oviba jártunk, egy álltalános iskolába, aztán most gimibe és egy évfolyamban vagyunk és nyilván vannak más barátaink is egymáson kívül, de ő a legeslegjobb barátom... A sztori annyi, hogy a nyáron a csaja megcsalta én meg nyilván vígasztaltam... Meg minden ilyesmi, a dolog annyi, hogy egyikőnknek nincs senkije jelen pillanatban és azon kaptam magam rajta, hogy-nyilván eddig is világos volt, hogy helyes, de most- elkezdtem vonzódni hozzá. Mint lány a fiúhoz... Lehet, hogy neki is tetszek... De nem tudom, hogyan állapítható ez meg a srácoknál. Tudtok tippeket adni, hogy mit kéne figyeljek? Mivel "próbálkozzak"? Egyáltalán megérné továbblépni a barátságunkat? Help? :')
16l(mindjárt töltöm a tizenhetet, szval ez csak egy szám)
Hát... Köszönöm azért :)
(Mi van akkor, ha már tényleg nagyon bele vagyok habarodva... Vagyis úgy érzem nagyon beleszerettem... Hogyan szerethetek ki belőle??)
Kezdj el kicsit "máshogy" viselkedni, mint eddig: nézz sokszor mélyen a szemébe, mosolyogj, öleld meg többször, pláne, ha eddig nem tetted volna, legyél vele extrán kedves, nevess többet a viccein, ilyenek. Ha ennyire régről ismer téged, venni fogja a lapot ezekből a jelekből, hogy tetszel neki. Elfojtani az érzést úgy sem tudod, pláne ha egy suliba jártok, látod akár minden nap...
De a legegyszerűbb az lenne, ha megmondanád neki, hogy többet érzel iránta, viszont ez nyilván nagyon kockázatos, a barátság végét is jelentheti, ahogy fent nem igazán szalonképesen megfogalmazták. :/
"Én úgy tapasztaltam, hogy a legjobb kapcsolatok egy ilyen barátságból lesznek."
Én meg úgy tapasztaltam hogy elbaszott barátságok lesznek egy ilyenből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!