Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ráírjak? Vagy ti mit tennétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak? Vagy ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdtem az elején.

Tavaly nyáron megismerkedtem egy fiúval. Akkor egészen februárig nem is hallottam felőle. Egyébként egy strandon ismerkedtünk meg, úszómesterként dolgozott. Nagyon nézegetett amikor ott járkáltunk. Én meg egyszer megkérdeztem tőle, hogy “ez a csúszda mennyire veszélyes?” aztán elkezdünk beszélgetni. Utána mondtam, hogy mennem kell és megszólaltam hogyha nem hall sikítást csússzon utánam🤣 Na….

Utána már nem is hallottam felőle. Még akkor nézegetett de többet nem is keveredtünk egymáshoz. Na szóval. Februárban elmentünk megint. Ott volt ő is. Elkérte az instám. Jót dumáltunk. Március elején találkoztunk. A kezdetekben beszéltük, hogy egyikünk sem szeretne kapcsolatot. Aztán 1-2 héttel később mondta, hogy eddig úgy gondolta nem szeretne komolyabb dolgot de nagyon jó velem beszélgetni. Utána még összefutottunk 5x-6x. Áprilisban abbamaradt a beszélgetés (nyomós oka volt). Április óta néha-néha szakadozottan írt. De rosszul esett, hogy nem keresett (a “nyomós” okot ekkor még nem tudtam). Június végén erőt vett magán és megbeszéltük ezt az egészet, hogy miért nem keresett és, hogy sokat gondolt rám amíg nem beszéltünk. Júliusban találkoztunk 1x, jó volt, azután megint abbamaradt a dumcsi. Valamelyik nap viszont rám írt hogy hiányzom neki. Ezelőtt az üzenet előtt megkérdezte pár napja, hogy lenne-e kedvem találkozni.

Most én nagyon érzem a hiányát. Rá szeretnék írni. Vagy legalább elmenni a strandra hátha ott lesz. Eddig általában ő keresett engem. Túlságosan “nagyra” becsülöm magam ahhoz, hogy én írjak először. Tudom hogy ez hatalmas baromság és nagyon próbálok ezen változtatni.

Nem tudom mit érzek iránta. Ez most szerelem?

Jaaa és ezt kihagytam. Megkérdezte egyszer hogy lefeküdnék-e a haverjával mert elvileg a haverjának bejövök (beszélgettem a barátjával, de semmi bosszúvágy meg ilyesmi nem fordult meg a fejemben csak jó volt beszélgetni vele, amúgy nem feküdnék le) és ez neki rosszul esne ha megtörténne.

Ui.: amikor volt a nagyobb kihagyás, ő írt kb minden héten 1x, hogy hogy vagyok meg milyen napom volt. De nem olyan gyakran ahogy ezelőtt, mert minden nap beszéltünk. Akkor még nem tudtam miért lépett le.

Uhh bocsánat jó hosszú lett. De köszönöm ha elolvasod és leírod a véleményed.😊

2022. aug. 6. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél valamit, mozdulnod kell.
2022. aug. 6. 13:50
 2/7 A kérdező kommentje:
A “bosszúvágyat” pedig arra az időszakra értem amikor nem írt.
2022. aug. 6. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom, hogy fogadná ha írnék neki😅 Nem tudom beszél-e most valakivel
2022. aug. 6. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Még azt kihagytam, hogy egyfolytában a fiúról kérdez körülöttem. Voltam-e valakivel rajta kívül vagy találkoztam-e valakivel stb.
2022. aug. 6. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok amúgy?
2022. aug. 6. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Én19 ő20
2022. aug. 6. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki. Nagy eséllyel örülne neki :)
2022. aug. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!