Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ebben a helyzetben ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Megismertemkb. 1 éve egy lányt, akivel barátkoztam elég sokáig, majd egyszer csak rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé. Ezzel a lendülettel el is hívtam moziba, éreztem, hogy van valami közöttünk végig. Hozzám bújt, simogatott és nagyon aranyos volt. Amikro vége lett a mozinak, hazakísértem, majd amikor mentem volna a villamoshoz, akkor búcsúzkodás képpen megöleltem és már gondolkodtam, hogy megcsókolom, amikor közölte velem, hogy hiányzik neki az exe... és összedőlt bennem valami akkor. Utána már nem tudtam szépen elköszönni tőle, ott hagytam. A lány évfolyamtársam, tehát minden nap látom, de annak ellenére, hogy ezelőtt minden nap megöleltük egymást, ahhoz képest most semmit nem beszélünk szinte. Én is a legjobv barátja voltam és ő is nekem. Most ő más srácok vállára dől, nem az enyémre és látványosan csinálja ezeket. Ma a legjobb barátom vállára dőlt és végig nevetett. Tegnap meg kaptam tőle egy snapet, ahol kifejezte, hogy hiányzom neki, de mégis flegma velem. Féltékennyé akar tenni? Vagy... már fogalmam nincs, hogy mit akar, pedig mind ezek után is betegesen szeretem.

2018. nov. 12. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem az lenne a legjobb ha rairnal hogy megbeszeld vele hogy mi is van aztan ha ugy jon elhivni megint egy randira ahol mondjuk nem beultok egy sotet terembe es kussoltok hanem beszelgettek stb akkor jobban kiderulne mik is a szandekai a lanynak illetve neked es hogy ezek mennyiben egyeznek.

Remelem segitettem valamicsket:)

16/l

2018. nov. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!