Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Tudnátok, hogy van egy fiú, akinek nagyon tetszetek már eléggé hosszú, de eléggé félénk típusú lenne és nem merne kezdeményezni, viszont ezután már soha vagy talán egyszer-egyszer (de még az sem biztos) találkoznátok vele.
Mit tennétek? Mondanátok neki valamit, hogy "legyen meg a kívánsága", vagy, aki nem kezdeményez, az még ennyit sem érdemel?
2022. márc. 21. 16:00
1/5 anonim válasza:
Ez attol is fugg, h a lanynak bejon e a fiu, vagy nem. Mert ha jol ertem, vegul is az a kerdesed, ugye, h a lany mit tenne? Az en kerdesem meg az, h a lanynak is tetszik a fiu? A valaszt ez nagyban meghatarozza. Ha nekem lanykent nem tetszene a fiu, akkor semmit nem mondanek, es nem tennek. Ha tetszene, akkor elhivnam beszelgetni, es talan megolelnem, ezzel adnek neki biztatast. Megolelni valakit, aki vonz, es akirol tudom, h vonzodik hozzam, csak batortalankodik, szamomra nem okozna gondot. Bocs, de nem teljesen vilagos nekem, h mit akarsz kihozni az egeszbol, Te a fiu vagy, vagy a lany? (Ne haragudj az ertetlenkedesert!)
2/5 anonim válasza:
Ha tetszik a fiú kezdeményeznék
3/5 anonim válasza:
Szóval most az a kérdés, hogy megsajnálnám-e és megengednék-e neki valamit? Ha nekem is tetszik, akkor talán, de egyéb esetekben nem.
4/5 anonim válasza:
Most tkp. mit akarsz tőle? Búcsúzóul dugjon meg, ha már annyit szenvedett, meg hát úgysem látod soha? Vagy csak dumcsizni akarsz??
5/5 A kérdező kommentje:
#4.
Sok mindennek örülnék. Esetleg egy ölelés, puszi és vagy egy beszélgetés. Jól esne.
2022. márc. 22. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!