Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit viseljek első randin?
Valószínűleg csak sétálunk majd egyet és beülünk egy kávézóba, viszont nem akarok se túl kiöltözni, de mégsem egy farmer-póló kombóba mennék. Viszont fontosnak tartom, hogy komfortosan érezzem magam benne és ne feszengjek.
Ui.: abba se vagyok biztos, hogy ez egyáltalán randinak nevezhető e már, inkább csak egy ismerkedős találkozó? (Bocsánat itt a kétségeimért)
Hol ismerted meg? Mióta ismered?
Mert ezek fontos tényezők
Korulmenyeket nem igen írtál szval magambol kiindulva valaszolok,gondolom lany vagy egyepkent:)
1,Szolid nyári ruhát vennék fel,platform utcai cipovel.
2,Egyszeru topot minivel/csinibb shorttal/farmernacival es egy inggel ha huvosebb lenne este fele,vagy fujna a szel
3,Vászon nacit toppal
Lehet egy egyszinu sotetkek vagy fekete farmer es fele egy egyszinu polo vagy egy nem fehér blúz.
Pl ha beturod az feldobja. Vagy egy nyaklanc
Én (egy hűvös decemberen, kabát alatt persze) karácsonyi pulcsiban és egy teljesen átlagos farmerben mentem életem első randijára.na meg egy ezer éves, kissé kopott bakancsban.
Ennek már 3 éve és azóta is együtt vagyunk.
Így utólag már látom, jól döntöttem. Győzött a kényelem és még önmagamat is adtam. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!