Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonytalanodom mindig el?
Sziasztok!
A helyzet a következő…
A legutóbbi kapcsolatom vége után (8 hónappal később) most megismertem egy fiút. Nagyon kedves nagyon aranyos és udvarias is, jó humora van és törődik velem. Tegnap el is mentem vele randizni, jól éreztem magam, de bennem volt egy kis bizonytalanság, hogy biztos jó e ez így nekem? Kell e ez az egész nekem? Fogalmam sincs miért érzem ezt mert a másik pillanatban meg olyan jól éreztem magam hogy el is tűnt a bizonytalanság.
Nem tudom mi a baj velem, és hogy miért érzem ezt…
A második randiba is beleegyeztem, és fogalmam sincs mit csináljak és hogy mi ez az egész amit érzek.
Hisz vártam, hogy vele talizzak most meg ez az egész hirtelen “eltűnt” ez az izgalom…
Ő már a második ember akinél ezt érzem… és én tényleg örülnék ha működne de közben ez a bizonytalanság érzet elbizonytalanít…
A normális válaszokat köszönöm! :)
18/L
Nincs itt semmi baj, kérdező. Két fiútól ne várj csodát. Tudod, nem jön be nekünk mindenki egyformán Biztosan észrevetted már, van, akit rühellsz az első perctől, van, aki közömbös, van, aki tetszik, van, akit kedvelsz, van, aki megmozdít benned valamit, és lesz majd, akinek egy pillantásától megroggyan a lábad. Az, hogy eddig nem találkoztál olyan fiúval, aki felpezsdíti a hormonháztartásodat, semmit nem jelent. A szerelmet is tanulni kell. Meg kell ismertetni a testet a hormonok ésszel felfoghatatlan játékaira, meg kell tanulni elviselni, majd kezelni az érzelmi meg hullámokat.
Szóval nyugi! Ismerkedj, barátkozz, tanuld meg a fiúk a tiédtől homlokegyenest ellentéte lelkivilágát, gondolkodásmódját.
Menj el, próbàld meg. És szard le a tahókat akiknek nincs életük.
Sok sikert!!
Én bírtam az első négy választ.;D
Ők adták a legjobb tanácsot.
Mindenki lepontozta,de ahogy Jézus is megmondta,
Utolsókból lesznek az elsők
Van, hogy az ember fél a sikertől, vagy akár a boldogságtól, mert ismeretlen számára. Ha még nem volt párkapcsolatod, akkor szoronghatsz amiatt is, hogy az milyen lesz, elég jó lesz-e, te elég jó leszel-e benne?
Lehet a parád hátterében az is, hogy belül nem hiszed, hogy megérdemelnél egy jó párkapcsolatot és ezzel az elbizonytalanodással "akarod" tönkretenni, és ezzel igazolni, hogy nem érdemelsz jó párkapcsolatot.
Kicsit szerintem feledkezz meg erről az elbizonytalanodásról. Nem tudunk mindent előre kiszámolni, mindig van egy kis bizonytalanság, egy kis kockázat. Az mindenképp jó, hogy jól érzed magad vele, és ez a valóságból fakad, a bizonytalanságod meg csak az agyad találta ki neked, valszeg valami szorongás, önbizalomhiány az oka. 49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!