Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom neha el bizonytalanodik abban h szeret-e. Miert?
Tegnap nem akarta h atmenjek hozza, meg is ertettem. A barataival szerette volna tolteni az estet. Berugott, jolerezte magat. Kozben en is elmentem szorakozni a baratnommel es egy cseppet sem feltett. Megkerdeztem tole h szerete vagy miert nem feltett is egy picit erre a valasz az volt h leszarom...Masnap reggel ugy volt megbeszelve, hogy megyek hozza. Mikor fel keltem az fogadott h o mar nem tudja mit akar, es h nemtudja h szeret-e. Megneztem a telojat hajnali 3kor hivott valakit, azt allitja h egy rendezveny szervezot (na de hajnalban?) Nagyon nehez most nekem, nem tudom mit tegyek.
(Masfel eve vagyunk egyutt.)
17/L
#1 ha jól nézem a kérdés jó kategóriában van.
#2 igen ez így van
Kérdező: milyen volt a kapcsolatotok azalatt az 1 és fél év alatt? Mindig ilyen passzív volt irántad? Nem lehet hogy megunta a dolgot?
Ha szeretünk valakit akkor nem bizonytalanodunk el benne , hogy szeretjük e :D
Szakítani akar. Van aki így kezd el viselkedni szakítás előtt valamiért.
Eddig minden rendben volt a kapcsolatunkkal.
Nem tudom komolyan,hogy o mit akar ugyan is ma mar azt mondta h szeret..csak rosszul kelt
Egyértelmű. A pasid becsajozott, vagy szerelmes. Másba. Esetleg amikor "újra szeret", akkor elbizonytalanodott a másik nő érzéseiben, vagy csalódott benne.
Mi az, hogy "leszarom"? Elgondolkodtál ezen? ☺ Nem csak bal lábbal kelt. Csak te akarod mentegetni, mert már érzed a nyilvánvalót. Ha mégsincs nője (ami a reakcióiból ítélve tuti van), szeretni már akkor sem szeret téged. Lányok! Hol van a tartásotok?? Nincs gyerek, házasság, akkor miért nem lépsz? Ne válaszd önkényesen a rosszat, ha nincs ami meggátolna abban, hogy 3x meggondold, h lelécelj-e. Menj és vissza se nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!