Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után pár héttel fogadjam el ezt a lehetőséget?
Figyelt kérdés
Lenne egy lány aki szex chatelne velem, kívánom, de nem tudom elengedni teljesen magam. Még nem tettem túl magam az exemen2022. ápr. 26. 11:53
1/14 anonim válasza:
Szexchatelni? Akkor már miért nem rögtön szexelni?
Amúgy neked kell érezned. Ha nem tudod elengedni magad, talán nem kéne erőltetni.
Másrészről meg lehet, hogy pont erre lenne szükséged.
3/14 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd akkor ne. Ezt neked kell tudnod.
4/14 anonim válasza:
#1 vagyok. Arra akartam célozni, hogy ha a lány szexchatelni akar vele, az már nem rossz, de akkor már az igazi szex jobb lenne.
De amúgy tényleg tőled függ.
Egyébként mennyi idő telt el a szakítás óta?
5/14 A kérdező kommentje:
Lassan egy hónap telt el, úgy érzem jobb lesz ha most időt adok magamnak és nem fogadom el ennek a lánynak a közeledését. De ezt biztos rosszul fogja venni és később se fog már velem foglalkozni
2022. ápr. 26. 19:46
6/14 A kérdező kommentje:
Pár óra és választ adok neki, addig segítene ha minél több véleményt kapnák tőletek
2022. ápr. 26. 19:47
7/14 anonim válasza:
Hagyjad most, még korai. Majd esetleg később visszatérhetsz rá, ha túlvagy ezen.
8/14 anonim válasza:
Egyébként mennyi idősek vagytok?
9/14 A kérdező kommentje:
Ő 18 én 20, igen fiatalok vagyunk
2022. ápr. 26. 20:24
10/14 anonim válasza:
Kimondottan veled akarja, vagy csak valakivel akarná?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!