Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről fiúk,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről fiúk, bejönne az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Érdekel ez a téma. Bejön nektek a szűz, de perverz nő? Tegyük fel hogy ismerkedtek egy szűz nővel, és észreveszed rajta hogy nagyon flörtölős közvetlen, huncut, egyből levágja a kétértelmű dolgokat és folytatja is játékosan, meg simán felhoz olyanokat ő is, rosszra gondol, lazán veszi a dolgokat. Nektek ez hogy jönne le, ha szüzen ilyen beállítottságú? Inkább ilyen legyen vagy még kicsit zavartabb szégyenlősebb visszafogottabb?

Nem tudom valahogy én úgy gondolom kicsit gáz és hiteltelen ha annak ellenére hogy szűz, így viselkedik egy lány. Ha már nem szűz és tapasztalta a dolgokat akkor nyilván felszabadultabb perverzebb, de valahogy nekem fura nem tudom mit gondolnak erről a fiúk.

Lehet valakinek azt mondaná hogy szűz k.va

Szóval mit gondoltok?

18/l

2022. márc. 5. 13:35
 1/8 A kérdező kommentje:
**valaki
2022. márc. 5. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Nekem személy szerint nem jönne be, mert arra gondolnék, hogy nem mond igazat vagy nem gondolja komolyan. Nekem komolyabb kapcsolatra van igényem, csupán ezért nem jönne be. Igen, a komoly kapcsolat része ez is, de nem rögtön az elején.

Egyébként add önmagad, ne bújj szerepekbe. És ne add magad könnyen, ha szűz vagy és el akarod veszíteni, akkor ne egy ismeretlen emberrel tedd azt - akit 1 hete ismersz az szerintem még ismeretlen kategóriába tartozik.

18/f, saját vélemény.

2022. márc. 5. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekem semmi kifogásozem a leírá m sincsen egy ilyen hölggyel kapcsolatosan. ùgy érzem a leírás alapján, hogy a csajszi öszinte, közvetlen. Meg talán egy kicsit ajánlja is magát.
2022. márc. 5. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Én speciel szűzen is szerettem a perverz dolgokat 14, 15 évesen, mármint beszélni róla. Jól kijöttem a fiúkkal ígyis úgyis.

De mindettől függetlenül tudtam kivel lehet erről beszélni, meg kivel nem. Aki nem hozta fel, annak szóba se hoztam.

Azóta 4,5 éve barátom van. Tehát ettől a stílustól függetlenül ugyanúgy akarhat valaki komoly kapcsolatot.

2022. márc. 5. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik ez a stílus. Az meg nincs ráírva a lányra, hogy szűz-e vagy sem.
2022. márc. 5. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha velem beszélgetnél ilyenekről akkor már simán csak perverz csaj lennél, szűz nem...
2022. márc. 5. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem jönne be. Ennek egyik oka, amit te is írtál, hogy valakinek úgy jönne le, hogy szűz k*rva a csaj. Nekem valamiért idegesítő, mikor valakitől kétpercenként hallom perverz poénokat kell hallgatni egy olyantól, aki még életében nem szexelt. Persze van ennek is egy egészséges szintje, ami még oké, és azt mondom, hogy van, akinek jól is tud állni, de könnyű a ló túl oldalára esni. Ez pont olyan, mint ha egy olyantól hallanál bebaszós poénokat, aki azt se tudja, milyen részegnek lenni.
2022. márc. 5. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szexi. :)

Kíváncsi vagyok, hogyan tudnánk húzni egymás agyát. :)

2022. márc. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!