Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez így normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális?

Figyelt kérdés

Egy fiúval megbeszéltük hogy találkozunk. Az a baj, hogy nem a közelben vagyunk egymáshoz ilyen 2 vagy 2 és fél órára kb. Eredetileg az volt, hogy kb félúton találkozunk hogy könnyebb legyen mindkettőnknek. Ő ismertebb városban lakik így oda is elmennénk onnan. Ott tényleg van minden és bőven vannak randizási lehetőségek is ahol jól érezhetjük magunkat együtt.

Viszont most ő azt mondta hogy nem mászkál sehova, most neki úgy nem jó hogy félúton találkozzunk. Dolga van délelőtt, és ha én felmegyek akkor ki tud jönni elém ahol leszállok.

De én nem szeretnék egyedül annyit utazni, ez érthető is, főleg így lányként. Veszélyeknek is kilennék téve ha egyedül utaznék annyit számomra ismeretlen helyre.

Nekem nem tetszik ahogy a fiú ezt az egészet lereagálja. Ő nem gondol bele az én helyzetembe, elvárná hogy most én menjek. Most találkoznánk először de nekem ez így nyilván nem lenne jó. Egyet szól és ugorjak is a helyébe…

Ilyeneket reagál hogy akkor mindegy meg stb.

Szerintetek mit kéne tenni? Alapjáraton nagyon akarok vele mindent meg találkozni is, amúgy aranyos normális de ezt a dolgot nem tudom hova tenni miért ilyen önzőn kezeli. Úgy lenne a korrekt ha tényleg mindketten mennénk valameddig. Főleg hogy onnan el is mennék vele az ő helyére és ott ellennénk. Csak egyedül nem akarok. Először megértette de most meg ilyennel jön hogy akkor mindegy.

Szerintetek egy lánynak ellehetne utazni így első talin a fiúhoz? Mert szerintem nem.

Nektek van valami ilyen tapasztalatotok, mikor a lány megy el, vagy mit gondoltok erről belefér?

Bevallom el is gondolkodtam rajta hogy elmegyek, de nem, nem szeretnék.

2022. febr. 18. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Félúton is idegen helyen lennél (legalábbis nem otthon), és semmivel nem veszélyesebb a teljes út egyik fele, mint a másik. De egyébként ne, semmiképp ne menj! Most már félútig se! Ő jöjjön hozzád.
2022. febr. 18. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már szerintem kérdezted. Vagy hasonlót. Akkor is furcsállottam az egészet.

Akkor az volt a kifogása a fiúnak, hogy nem szeretne ismeretlen helyre menni. És akkor volt az ötlet, hogy félúton lesz a randi.

Amúgy ha már most az elején probléma neki, mi lesz később? Mindig te fogsz utazni, csak mondom.

Én hagynám az egészet.

2022. febr. 18. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki határozottan, hogy vagy félúton, vagy sehogy. Ha fontos vagy neki, akkor el fog menni félútig.
2022. febr. 18. 21:10
 4/10 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem közöld, hogy nem tudsz utazni jöjjön ő. Ha kellesz neki megmozdul, ha nem az is kiderül. Ne engedj, mert később csak rosszabb lesz.
2022. febr. 18. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

✅ Csak ha akarod a találkát.

✅ És ha úgy érzed hogy ő egy olyan ember akivel szívesen együtt lennél vele, akkor ne SZALASZD EL !

2022. febr. 18. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Ez nálunk úgy hívák: meleg pina házhoz jön.
2022. febr. 19. 00:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, akkor félúton taliztatok volna, ahol egyikőtok sem ismerős és onnan mentetek volna a srác városába. Mi lett volna a randi után? A srác elmegy veled félútig, majd ott elváltok és mindketten hazamentek? Ha összejöttök, akkor előbb-utóbb mindkettőtöknek meg kell tennie a teljes utat oda-vissza, ha belegondolsz, mert nem várhatjátok el, hogy mindig a másik menjen hozzátok. Szerintem valaki menjen el a másik városába és kész, nincs sok értelme a "félútnak", ha úgysem ott lesz a randi. Kérd meg, hogy most ő jöjjön el hozzád és majd legközelebb te mész. Sajnos egy távkapcsolat ezzel jár és csak akkor működik, ha mindkét fél készen áll rá.
2022. febr. 19. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem a lány dolga hogy járjon a fiúhoz udvarolni, még akkor sem ha a mai modern trendeknek köszönhetően már a fiúk egy részéből(tisztelet a sok kivételnek!) lány lesz lassan. Ahogy előttem is írták ha fontos vagy neki, fog menni utánad.

20/F

2022. febr. 19. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne engedj! Ha így már nem akar talizni, akkor mégsem tetszel neki eléggé.
2022. febr. 19. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha dolga van, és nem tud menni akkor 4 lehetőség van:

- Ragaszkodsz a félúthoz, és máskor találkoztok amikor ráér ő is

- Engedsz te, és felmész hozzá

- Túltolod, és akkoz ragaszkodsz hogy akkor ő menjen hozzád

- Elenged a srácot

Válassz.

2022. febr. 19. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!