Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy nem akkarom hogy a szomszédjaim legyenek?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú,akinek állítólag én is, sokat szemezgettunk meg stb,(de még egy szót se váltottunk egymassal) szuleim ismerik a fiút amúgy, nagyon is szeretik, de semmit nem tudtak errol hogy mi "szemezgettunk" meg stb. Max 1 hét, és a fiú a szomszedba fog koltozni, apám már mondja hogy allíg várja, hogy edzenek egyutt itthon meg izzé hozzé, tehát számítok arra hogy 0-24ben itt lesz, valami olyat tudtam meg hogy van valami netes barátnője, aki hamarosan jon ide hozzá, és egyutt lesznek meg stb, én semmennyire nem szeretném hogy a szomszedjaim legyenek, elmenni se tudok sehova, mert egyik rokonom se lakik itt, csak a papám, dehát nem nagyon szeretek náluk lenni, foleg nem aludni, mert unalmas, még internet sincs konkrétan semmi tehát papám is kizárva. Barataim nagyon nincsenek, de ha lennének is, náluk se lehet mindig, szerintetek mitcsináljak? Semmi gondom ha néha, néha öszefutnák velük, de azért nekem az úgy sok lenne ha minden percbe latnam őt is, meg a baratnőjét is, anyám biztos megy majd vele ide oda vásárolgatni,ami amúgy egy picikét fáj, természetesen nem azért mert féltékeny vagyok, mert felőlem mehetne mindenkivel, csakhát ez az a lány, aki azzal van "egyutt" aki nekem "tetszett" szerintetek mitt tegyek?
2021. okt. 22. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Gyakorlatilag nem történt köztetek semmi, úgyhogy nem értem, miért félsz a helyzettől.:) Egyszerűen ne nézd őket 0-24-ben, ha ott van a csaj is.
2021. okt. 22. 23:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Jaa, és azt kihagytam hogy szuleim szerint "magamnak való vagyok" meg szerintük "nincsenek barátaim" és biztos majd azt akkarják hogy haverkodjak össze a lánnyal, hát én semiképp nem fogok tudni vele barátkozni, nem leszek bunko, mert miért legyek vele bunko, de azért a barátság szintre még nem szeretnék elmenni. Meghát igaz nincs milió barátom,de van annyi amennyi nekem megfelel, és nem vágyok milió barátra..
2021. okt. 22. 23:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát, szuleim biztos áthivják őket, tehát ha én otthon vagyok, mindenképp találkozok velük valahogy, de ahy.. nem szeretnék, de felmerult bennem ez a kérdés, a csaj nem lesz féltékeny?, tehát hogy rengeteget szemezgetet velem ez a fiú, meg nézett, és kb az összes ismerősének tetszek, meg így a társaságba valamiert mindenkinek, pedig senkivel nem beszélgetek..
2021. okt. 22. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 Miért lenne féltékeny? A fiúval nincs köztetek semmi.

Számomra ez úgy érződik, mintha egy exed költözne melléd, akit sosem akarnál újra látni.

2021. okt. 23. 00:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát, most képzeld el, van egy barátod, aki folyamatosan megnéz egy lányt, meg zavarba van előtte meg stb, (legalabbis nekem, biztos megfordulna a fejembe hogy mivan akkor ha..)
2021. okt. 23. 00:40
 6/10 A kérdező kommentje:
De igazából a kerdesem, az,az hogy, hogyan keruljem el őket
2021. okt. 23. 00:41
 7/10 anonim válasza:
87%

Neked még mindig szimpatikus,tetszik a srác!!?

Máskép nem érdekelne ennyire!

Hát nem fontos összemelegedned velük, ha Neked kellemetlen az együttlét legyél passzív, találj ki más programokat mikor oda mennek Te meg ne járj át hozzájuk!

2021. okt. 23. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Mire lenne féltékeny a baratnoje? Őt szereti nem teged. Allits le magad, ha atmennek hozzatok felmesz a szobadba. Ennyi. Szia.
2021. okt. 23. 08:31
 9/10 A kérdező kommentje:
De ember, gondolkozz már, ha valakit igazán szeretsz, biztos nem nézegetsz meg más lányokat, nem szemezgetsz velük, nem jössz zavarba miattuk, jaaaaa és ha ez nem elég, merthát "azért van a szeme hogy nézzen" akkor elmondom, hogy a lánnyal se úgy beszélget, mint ahogy egy normális fiúnak kellene, tehát hogy, halottam "hulye dolgokat" errol az egesz témáról, de ebbe most nem folynék bele, lényegtelen. Azert a tippeket köszönöm, megprobálom őket valahogy elkerulni.
2021. okt. 23. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Oké elhiszem vannak ilyen fiúk, én is tapasztaltam mar. De akkor állítsd le, vagy nézz rá csúnyán hogy kicsit észbekapjon.
2021. okt. 23. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!