Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha 17 (nemsoká 18) éves létemre a
20-28 éves férfiak tetszenek csak?
Figyelt kérdés
furán érzem magam, hogy a szintúgy 17 éves barátnőimnek 17-18-19 éves párjuk van, míg nekem ez a korosztály egyáltalán nem tetszik, sem külsőre, sem belsőre.
viszont picit gondban vagyok ezzel, mert sok felnőtt férfi előítéletes, és túl fiatalnak gondol.
Lehet az a baj, hogy akiket látsz ebben a korban túlságosan éretlenek, így az érettebb, férfiasabb pasikhoz vonzódsz. Nincs ezzel semmi baj, pl. ha pont egy 20 évessel jössz össze akkor az csak 2 év különbség, ami véleményem szerint teljesen rendben van. Itt inkább az a kérdés, hogy később is a nálad akár 10 évvel idősebbek fognak tetszeni, vagy ha már huszonéves leszel, akkor beéred a veled egykorúakkal?
2021. okt. 28. 15:54
3/23 anonim válasza:
teljesen normális. Én meg is értelek.
2021. okt. 28. 16:13
4/23 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy normális vagy nem. Neked akkor is ez fog tetszeni. Én is így vagyok mint te és szerintem nincs vele baj.
2021. okt. 28. 16:16
5/23 anonim válasza:
Nekem is csak idősebbek tetszenek. Ne foglalkozz vele ki mit gondol.
2021. okt. 28. 16:18
6/23 anonim válasza:
Hát én ennek csak örülök, hogy van ilyen lány is, mivel én 29 vagyok és nekem a fiatalabbak tetszenek.
De azt be kell vallani, hogy nem sok közöd van ahhoz a korosztályhoz képest, ez a korosztály (és most magamat is leirom ezzel) de már a legtöbb családot alapít...veled ezt lehetne? Nem hiszem. Persze vannak kivételek mint én is, de ez sajnos tény.
2021. okt. 28. 17:53
7/23 anonim válasza:
Szerinten normalis. Foleg h a mostani 18 evesek eleg toketlen nyomik. Mintha mind meleg kocka lenne.. eleg noiesek
2021. okt. 28. 18:16
8/23 anonim válasza:
Nagyon sok fiatal lánynak az idősebbek jönnek be, ez nem fura. Viszont írtad, hogy evvel gondban vagy. Figyelj, szerintem ne is próbálj 28 évesekkel randizgatni, se semmi. Szerintem túl nagy a különbség, és ahogy a 6-os válaszoló írta, sokan olyankor már családot akarnak alapítani, meg minden, te meg nagyon fiatal vagy még... Szóval inkább a 21-22 éveseket "célozd" meg, ne pedig a 28 éveseket, szerintem akkor sokkal sikeresebb lennél a párkapcsolatkeresésben. De amúgy ez normális, teljesen normális.
2021. okt. 28. 18:51
9/23 anonim válasza:
A tinédzser fiúk soha nem tartoztak a legvonzóbb emberek közé, régen sem. Még fejlődésben vannak, nincs pénzük, nem értek még el szinte semmit az életben (általában). De ez az élet rendje, a férfiak 25 és 45 éves koruk között vannak a "csúcson" vonzóság szempontjából. Úgyhogy érthető a kérdező álláspontja.
2021. okt. 28. 18:55
10/23 anonim válasza:
9es
Egy átlagos tinédzser lány általában mit ér el az életben, és mekkora saját megkeresett vagyonnal rendelkezik? Mert körülbelül ezek az adatok is a 0 körül vannak. Nyilván mit vársz egy 17-18 éves fiataltól, nemtől függetlenül? Hogy több milliós megtakarítása legyen, és már a családalapításon gondolkozzon?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!