Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális ha 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha 17 (nemsoká 18) éves létemre a 20-28 éves férfiak tetszenek csak?

Figyelt kérdés

furán érzem magam, hogy a szintúgy 17 éves barátnőimnek 17-18-19 éves párjuk van, míg nekem ez a korosztály egyáltalán nem tetszik, sem külsőre, sem belsőre.

viszont picit gondban vagyok ezzel, mert sok felnőtt férfi előítéletes, és túl fiatalnak gondol.

2021. okt. 28. 15:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is normális dolog ez.
2021. okt. 28. 21:11
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is mindig a 10 évvel idősebbek tetszettek, csak hát 20 évesen szar volt, amikor egy 30 éves úgy játszmázott velem és vett hülyére, hogy még csak észre sem vettem. 25-35-től viszont már teljesen oké volt minden.

Amúgy annyira bírom, hogy rögtön a pénzre hivatkoznak. Marhára nem a pénz miatt nem tetszettek a velem egykorúak, hanem mert úgy éreztem magam velük, mintha óvónéni lennék egy óvodában. Bocs már, hogy ez egyáltalán nem volt vonzó a számomra...

2021. okt. 28. 21:31
 13/23 anonim válasza:
0%
21/F írj ha van kedved dumálni. BP.
2021. okt. 28. 21:56
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
Nekem 16 éves létemre a 20-40es pasik is bejönnek. Szerintem ez nem baj, csak simán egy férfira vágysz, a tini fiúk, pedig többnyire nem valami féfiasak. Viszont én 20-25 évesekkel kezdenék kapcsolatba, szerintem sokkal idősebbekkel neked se kéne :)
2021. okt. 28. 23:14
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sincs semmi gond ezzel. (Viszont ismerkedésnél vigyázz, mert kihasználhatnak.)
2021. okt. 28. 23:40
 16/23 anonim ***** válasza:
13%
17 volt a csaj, én 43. imádás volt, de elhagyott. Valaki nem rabolná el a szívem?
2021. okt. 28. 23:57
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Normális.
2021. okt. 29. 04:37
 18/23 anonim ***** válasza:
20%
#10 9-es vagyok. Én férfi vagyok. A nők tinédzserkoruktól kb. 30 éves korukig néznek ki a legjobban. A nőktől nem várja el szinte senki, hogy legyen pénze, hogy legyen saját háza/autója stb. Legyen szép és nőies. Ennyi. A férfiakkal szemben azonban már jóval több elvárás van. Éljen egyedül, lehetőleg saját otthonban, legyen magas, sportos, jóképű, ha nem is milliomos, de tudjon anyagi biztonságot nyújtani, legyen gyakorlatias és ha kell viselkedjen úriemberként. Ezeknek egy részével nincs is probléma, csak az a probléma, hogy egy férfi ezeket a dolgokat kb. 30 vagy 35, de az is lehet, hogy csak 40 éves korára sikerül teljesítenie! (Főleg ha nem örökölt milliókat a szüleitől.) Ha egy szép nő vagy férfi ugyanúgy szép párt akar magának, az teljesen érthető dolog. Viszont manapság már a kevésbé jó kinézetűek is fullos nőket, meg pasikat akarnak maguk mellé. Hogy egy bölcs embert idézzek, aki már nincs köztünk: "Ha a kinézeted túró, de az ízlésed kaviár, akkor lehet, hogy nagyok ah elvárásaid!"
2021. okt. 29. 07:37
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Hat nemtudom.. en elvarom egy csajtol h megtudjon allni a sajat laban.. nem gyerek kell hanem baratno..
2021. okt. 29. 09:15
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Én 27 vagyok és még nem volt 19-nél idősebb barátnőm. (5 kapcsolatom volt eddig) Nekem a 18-19-es korosztály a legvonzóbb és vannak még ilyen pasi ismerőseim, akiknek szintén, mert még nem akarnak családot. Egyébként is óriási az érettségbeli eltolódás lányok és fiúk között. Minimum 5 év. Szóval biztosan fogsz találni párt.
2021. okt. 29. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!