Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már külföldi lánnyal randizni,úgy hogy nem
beszéltettek közös nyelvet?
Csak pár szavas
Szimplán munkát váltottam azóta, aztán már nem nagyon tartottuk/tartjuk a kapcsolatot. Randin nekem is az volt a kiindulóállapot hogy oké valamennyit kommunikálni is kell azt általában ilyen barkóbázással, vagy gesztikulálásokkal próbáltam megoldani oda-vissza, elég röhejesen néztünk ki ez azért már eleve adott 1 pozitiv alaphangulatot az estére, másik hogy a sikeres randihoz kell 2 dolog, kommunikáció és érzelmek, ha mindkettőben jó vagy elég nyert ügyed van, na most a kommunikáció kilőve, nagyon én se eröltettem csak amennyit muszály volt vagy valami random dolgot kitaláltam amit elmutogattam/forditoztam valahogy, azt nem beszéltük ki kinek milyen a vallási irányzata, politikai nézete, család háttere, az ilyen komolyabb beszéltetősebb témákat inkább tudatosan mellőztem és a többit rábiztam a hangulatra ami amugy is ilyen fun volt meg ugye az azokra a dolgokra amiket csináltunk. Kommunikáció hiányában énis meg ő is az érzelmekre voltunk kényszeritve inkább ezért a flörtölést is fullba tolltam, ugye fizikai közelség, hosszu szemezések, rámosolyogsz, akár simogatod, öleled, felkapod, amit csak el tudsz képzelni vagy meg akarsz csinálni meg nyilván smároltunk is 1 csomót, elég parázs levegő volt a sok röhögcsélésen kivül, randi után hazaesve is rámentem hogy tartsam a szexuális feszütlséget, smároltunk szintén aztán a szex is elég egyértelmű volt már mindkettőnknek. Rendszert nem is csináltam belőle de messze az egyik legélvezetesebb dolog volt amit valaha kipróbálhattam hogy ennyire az érzelmek uraltak mindent, ha tudod is mit csinálsz +1 szép emlék garantált
2022. jan. 28. 18:58
12/19 A kérdező kommentje:
11
Ha azt nézük így velük hamarabb elérünk az ágyig mint a magyarral😀
13/19 A kérdező kommentje:
Olyat nem tapasztaltál elejinte hogy titkolná az érzéseit feléd
Mert állítólag van egy ilyen hagyomány hogy nem mutathatják ki
Magyarral se nehéz egyáltalán csak kicsit összetetebb, nem is arra célzok hogy minden külföldi csajt csak megfektetni érdemes mert nyilván árnyaltabb a dolog, de ha a randi már önmagában 1 pozitiv élmény mind2 félnek akkor sokszor benne van az estében mint a nap tökéletes befejezése, lényeg ugyis a hanguolat meg az érzelmek amiket teremsztessz
2022. jan. 28. 19:37
#13 valamennyire chaten kicsit szűzszavú volt aztán nekem kellett a beszédesebbnek lennem, de szemtől szembe történnek az izgalmas dolgok, ha ott elengedi magát onnantól már kezdhetnek komolyodni a dolgok
2022. jan. 28. 19:39
Fhuu hat nekem sajnos nem volt ilyen, de szerintem nagy élmény lehet, akár az összejövés része is meg minden. Jó nyilván lesznek azért gondok, hogy pl egymas bajairol vagy bármiről nem tudtok dumalni, de nekem megérne egy probat.
2022. jan. 28. 20:16
17/19 A kérdező kommentje:
15
Igen én is ezt tapasztalom chaten
Többnyire én kérdezek olyan egyoldalú de válaszol
Az előző ukrán lány
A gyárban ő fix helyen dolgozott én meg mindig arra targoncáztam😀 közben pedig ment a chat
Titkolta érzéseit mikor rá kérdeztem letámadott majdnem összevesztünk
150 méter hosszú a gyár ő az egyik végében én a másikban és láttam hogy néz úristen mondom ne is tagadd😀 azóta elment haza mert igazából megcsalta velem a barátját aki meg csehországba volt
Egy ismerősöm jött össze egy holland ffi-vel, telefonos fordítóval kezdték, mert a srác nem igazán tudott magyarul, a lány meg csak magyarul beszélt.:)
Azóta is együtt vannak, összeköltöztek, jól haladnak.
2022. febr. 2. 07:42
19/19 anonim válasza:
18.
"Azóta is együtt vannak, összeköltöztek, jól haladnak."
És hogy beszélnek?
2022. febr. 5. 18:21
További kérdések: