Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már külföldi lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már külföldi lánnyal randizni,úgy hogy nem beszéltettek közös nyelvet? Csak pár szavas

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 11:38
1 2
 1/19 anonim válasza:
90%
Én voltam már fiúval így randizni. (ha kérdés, hogy milyen volt, akkor azt mondanám, hogy a helyzet érdekességén kívül, nem sok érdekfeszítő esemény zajlott)
2022. jan. 28. 12:01
 2/19 anonim válasza:
68%
Igen. De Angol fèrfival. Hàt az első 4 hònapban csak nèztem ki a fejemből.... British accent 😆. Szerencsère kolcsonos volt a vonzalom es ő tanàr tehat neki van turelme ìgy. 2 ève vagyunk egyutt. Ez a legjobb nyelv tanulàs 😉
2022. jan. 28. 12:24
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
2 szopni angolul is úgy kell ahogy magyarul :D....egyébként meg igen voltam, de már én is tudtam angolul szóval annyira nem volt más, viszont szarabb volt mert annyira nem tudtam kifejezni azért magam.
2022. jan. 28. 12:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ázsiában több lánnyal is voltam akikkel csak fordítóprogival tudtunk kommunikálni, illetve előtte/utána chaten (szintén fordítóval). Azért nem épp fantasztikus, bár a szex mindig jó közös nyelvnek. :D
2022. jan. 28. 13:40
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt már 1 ukrán lánnyal, facebookját elkértem, ott dumáltunk inkább ami az ilyen ismerkedős fázist illeti, persze talltunk sokat személyesen is akkor mindig csináltunk valamit, de személyesen már sose a szavaké volt a főszerep
2022. jan. 28. 15:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Még nem volt ilyen.
2022. jan. 28. 17:17
 7/19 A kérdező kommentje:

5 ös

Érdekelne hogy és hol ismerted meg, illetve meddig tartott

Mert nekem is ukrán csajszival vagyok😊

2022. jan. 28. 17:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatnak nem mondanám, volt pár randink kb ennyi a sztori, megismerni nem volt nehéz, mert ahol dolgozok elég sok az ukrán és igy nem volt nehéz egyet kifogni aki korba kb 20 körüli és maszk nélkül is jól néz ki, messengeren irogattunk hogy azért kicsit megismerjük egymást, nyilván énis forditoztam mindent és ő is oda vissza, angolul se tudott sajna, randin kutyát sétáltattunk pl vagy beültünk kajálni, tanítgattam neki pár szót magyarul és ő is oroszul, nyilván káronkodni tanult meg a legkönyebben, sokat smárolzunk aztán meg hazavittük a kutyát és a smárolástól 1 fokkal továbbvittük a hangulatot, de azt már a gyakorikérdések ugyis cenzúrázná. Ugy pozitivan gondolok rá vissza
2022. jan. 28. 17:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatot én se tudnék mondani, de ismerkedtem egyszer egy német lánnyal. Egy tematikus oldalon kezdtünk el beszélgetni (ugyanazt a sportágat szeretjük) én nem tudok németül, így angolul. Egyszer sikerül találkoznunk Ausztriában annak a bizonyos sportágnak az egyik eseményén (jó volt mert így mindkettőnknek semleges volt a helyszín). Ő jobban beszélt angolul, mint én, noha az is igaz nagyon izgultam és olyan szavak nem jutottak eszembe, amiket amúgy tudtam volna. De így is megértettük egymást, ha nem jutott eszembe valami akkor is csak mosolygott és mondta, hogy nem baj.

Sajnos aztán a nagy távolság miatt kapcsolat nem lett belőle, de a találkozás örökre emlékezetes lesz számomra, nagy élmény volt. Igazából volt az egésznek egy különleges varázsa, hogy egymás nyelvén nem beszélünk, de van egy közös nyelv, amin megértjük egymást, ez szerintem izgalmas :D Meg olyasfajta kedvességet kaptam tőle, amit sokáig egy magyar lánytól se.

2022. jan. 28. 17:57
 10/19 A kérdező kommentje:

8-as miért lett vége?

Én is munkahelyen ismertem meg😀

Nekem ez már a második ukrán!de még most lesz az első randi😀

Valami jó tanács randira?

2022. jan. 28. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!