Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon buta lánnyal miről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon buta lánnyal miről lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon tájékozatlan, műveletlen.

2022. jan. 24. 10:11
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Majd megírom hátha lesz benne tanulság
2022. jan. 26. 09:15
 22/31 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ezotériáról. Abban a buta lányok vannak otthon.
2022. jan. 26. 13:36
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

A butaság is lehet vonzó és szexi valamilyen szinten.

Aranyosak tudnak lenni ők is a maguk szintjén.

Volt olyan baratnőm, aki még soha nem látott előtte ffi nemi szervet.

Azt se tudta mit és hogyan kell vele csinálni.

Tanítgattam, de ez izgató volt és szexi.

2022. jan. 26. 14:31
 24/31 anonim ***** válasza:
Kérdező: ideje mesélni. Várjuk már.
2022. jan. 30. 18:09
 25/31 anonim ***** válasza:
A nagyon buta lányokkal nem beszélgetni kell, mert a buta lányok álltalában nagyon jók a szexben.🤷‍♂️
2022. jan. 30. 19:02
 26/31 A kérdező kommentje:
Jaja tényleg, majdnem elfelejtettem. Találkoztunk, szinte egész nap együtt voltunk. Élőben sokkal értelmesebb, valószínű csak az írás nem megy neki annyira. Persze nem egy lángelme, de nem is kell hogy az legyen, sokat beszélgettünk és nagyon kedves aranyos, elég közel kerültünk egymáshoz, biztos hogy találkozunk még.
2022. jan. 30. 19:26
 27/31 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom miért van ez a tini kategóriában, eredetileg az emberi tulajdonságokba írtam, 20on felül vagyunk mindketten
2022. jan. 30. 19:27
 28/31 anonim ***** válasza:

Na látod.

Jó lesz az. Nem biztos, hogy mindig a lángelme a legaranyosabb.

Sokszor nem is jó az a fene nagy okosság, mert azok álltalában fönnhordják az orrukat.

2022. jan. 30. 19:39
 29/31 A kérdező kommentje:
Igen az exbarátnőm ilyen igazi értelmiségi volt, kedves volt meg minden, de mindig éreztem benne egy kis beképzeltséget, felsőbbrendűséget másokkal szemben, meg nagyon gazdag is volt, nálam 1000× gazdagabb, rossz érzésem volt mellette.
2022. jan. 30. 20:30
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyébként valószínű itt legfeljebb egy kis diszlexia játszik, aminek viszont semmi köze az "okos-buta" témakörhöz. Jó lesz az. Sok sikert!
2022. jan. 30. 21:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!