Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon buta lánnyal miről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon buta lánnyal miről lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon tájékozatlan, műveletlen.

2022. jan. 24. 10:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem csak arra kéne, nem tehet róla hogy buta meg ilyesmi, neki is vannak érzései semmiképp nem akarom átvágni. Csak hosszútávon egyre jobban meg fog mutazkozni a különbség.

Az meg hogy miért nem keresek olyat mint en, de szóba állnak velem elértelmiségiek is, de nem tehetek arról hogy most ő kell nekem, mellette nagyon jó lélek, ha nem tanult.

2022. jan. 24. 12:33
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
11: ha már most érzed, hogy butuska, akkor miről fogtok egyáltalán beszélgetni? Hiába jó lélek, ha nem ér fel hozzád intellektuálisan. Szánalomból ne bonyolódj kapcsolatba vele szerintem. MIndkettőtöknek rossz lenne..
2022. jan. 24. 12:35
 13/31 anonim ***** válasza:
62%
Nem azért, de te is buta vagy, hogy lebutázod, tájékozatlannak nevezed és műveletlennek, de ezek mellett még ismerkedni akarsz vele. Miért is?
2022. jan. 24. 16:04
 14/31 A kérdező kommentje:
Én inkább hülye vagyok, tudom. De ha volt szerelmes valaki tudja miről beszélek. És nem is érdekel ki milyen művelt,csak az hogy sokmindennel közömbös olyan elveszett a világban,látszik hogy nem tanult. De emellett nagyon vonzó külsőleg, és belsőleg is nagyon szeretetre méltó, kedves olyan akit barátnőjének kíván az ember. De úgy látszik nincs tökéletes boldogság.
2022. jan. 24. 16:18
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

14: szerintem egy picit kevered a szerelmet a testi vonzódással.

Nálam a szerelemhez nagyon is hozzátartozik az, hogy intellektuálisan kb. hasonló szinten legyen az a másik. Másképp bele se tudnék szeretni.

2022. jan. 24. 18:19
 16/31 anonim ***** válasza:
Film, zene, facebook pletykák, nyári élmények, más csajok akik idegesítik, más srácok akik idegesítik: és már meg is nyílt neked, sőt. A feneke a kezedbe is a kezedbe van azonnal, hiszen a telefonján fogja mutatni ahhoz meg közel kell bújni. Sok sikert.
2022. jan. 25. 07:59
 17/31 anonim ***** válasza:

Én csipem a kissé butácska, műveletlen nőket, mert az ágyban sokkal jobbak, mint a sok diplomások.

Nem szégyellősek, és vadállattá tudnak válni ha kell.

2022. jan. 25. 14:39
 18/31 anonim ***** válasza:
Kérdező: hogy ment? Meg volt?
2022. jan. 26. 08:16
 19/31 A kérdező kommentje:
Hétvégén találkozunk
2022. jan. 26. 08:50
 20/31 anonim ***** válasza:
18. vagyok: Kíváncsian várom mire jutottál.
2022. jan. 26. 08:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!