Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

18F vagyok.

Pár hónapja megismertem egy lányt, akibe teljesen beleestem. Csendes személyiség volt akit nem sokan kedveltek, de én mégis láttam benne valamit. Párszor találkozgattunk, és minden jól alakult, de utána mégis elutasított, ami kisebb sebet okozott bennem. Most megismerkedtem egy másik lánnyal, és fogalmazzunk úgy hogy kissé idilli szituációba kerültem. Elképesztően dögös, az egész iskola őt próbálja felszedni, és pont engem talált meg, ráadásul a tudtomra adta hogy kedvel és akarna valamit. Megvan köztünk az összhang, de képtelen vagyok vonzódni hozzá, mert annak ellenére hogy egy díva, nem látom benne azt amit a másik lányban. Pedig a barátaim egyfolytában mondogatják hogy aki őt elutasítja az nagyjából a homoszekszuális szint :D.

Szóval a sors azt akarja hogy összejöjjek egy “top csajjal”, viszont legbelül még mindig nem tudok elszakadni a másik lánytól. Szóval tétlen vagyok hogy mit is kellene tennem jelenleg…

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. nov. 29. 22:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindent nem szerettem volna leírni, de bővebben is kifejthetem privátban.
2021. nov. 29. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem nem 2 perc alatt alakul ki. Abban egyetértek a barátaiddal, hogy ez egy nagy lehetőség, minden bizonnyal megbánnád, ha elszalasztanád. Én megpróbálnám a helyedben. Maximum szakítotok, de legalább tapasztalatot gyűjtöttél, illetve simán bele is szerethetsz idővel.:)
2021. nov. 29. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Semmit nem szabad kihagyni.
2021. nov. 29. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A csendes lány elutasított, nem de?

Hát akkor? Őt el kell engedned.

És micsoda szerencse, hogy már adódik az újabb lehetőség. Ki ne hagyd!

2021. nov. 29. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!