Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon sok ha 17 éves lányként már 4 fiúval voltam?
30-as: ezzel a "akkor sem természetes dolog kur*ulni 17 évesen... És tíz felett járni" mondattal a 29-esre válaszoltál? Akkor nem érted azt a mondatot, hogy "ész nélkül lefekszik mindenkivel". Az ész nélkül nem azt jelenti szerinted, hogy nincs rendben? Ennek értelmében a tíz feletti határozottan sok, de a változott világban a négy még elfogadható.
Hogy értsd: a tíz sok, a négy nem sok. Nem ez a jó példa a leendő lányom számára, de semmiképpen nem kurvulás.
Engem nem zavarna. Ki mikor érik meg, ki korábban kezdi, ki később, ki soha. Hát inkább 14 évesen, mint 24 évesen elkezdeni. Szerintem.
Ha a mostani barátodhoz hűséges vagy, akkor a többi mit érdekli? Lehet fél, hogy elhagyod. Vagy csak irigy. Vagy csak féltékeny típus.
Ha emiatt szakít veled, akkor hülye, vagy ez csak egy indok számára.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!