Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon sok ha 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon sok ha 17 éves lányként már 4 fiúval voltam?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 4 szexuális kapcsolat az soknak számít? Ti összejönnétek egy olyannal aki 4 sráccal volt már?

2021. nov. 6. 08:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
53%

A tanulság az, hogy ha rákérdez a következő pasid vagy megmondod neki, hogy ehhez semmi köze vagy a "csak 2-vel".

Amúgy ha ilyen miatt szakít menjen is. Valszeg komplexusos és folyton azon kattogna, hogy mással neked jobb volt.

2021. nov. 7. 06:59
 22/42 anonim ***** válasza:
46%
Hát bizony, ilyen korban még egy fiúval sem kellett volna lenned!! Nekem sem tetszene.
2021. nov. 7. 10:22
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
folyt.: az tetszene a fiúd helyében, ha velem sem akarnál rögtön lefeküdni, hanem megvárnád, hogy kiderüljön, mennyire szeret, mennyire akar komoly kapcsolatot. Mert ez azt jelenti, hogy te is (nő létedre!) csak a szex miatt fekszel le valakivel, ami kiábrándító egy fiúnak.
2021. nov. 7. 10:23
 24/42 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem igen. Ennyi idősen örültem, ha gépezhettem naponta 1 órát
2021. nov. 7. 12:32
 25/42 anonim ***** válasza:
74%
lesz még több is .
2021. nov. 7. 13:32
 26/42 Senior Séf ***** válasza:
76%
Amíg csat te tudsz róla (meg a négy érintett fiú), addig nem sok. Ha viszont kitudódik, egyből kárát fogod látni.
2021. nov. 7. 15:03
 27/42 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem sok én 18 éves vagyok es egyszer szexeltem amikor 16 voltam.Mivel egy kicsit fájt nem is akartam még egyszer szexelni.es most majd számomra az lesz a ciki hogy ha megint lesz barátom ( de meg egyenlore mm akarok)

Akor nem tudom mit fog gondolni rólam hogy már nem vagyok szűz és mégis tapasztalatlan. 🙄🤷

2021. nov. 8. 03:28
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak 4? Sitten voltál?
2021. nov. 8. 04:10
 29/42 anonim ***** válasza:
46%

Nem érzem soknak, különösen, ha a mostani barátodhoz hűséges vagy. Az elmúlt húsz évben a világ rengeteget változott, a négy semmiképpen nem sok 17 évesen. Egy átlagos külsejű vagy öltözködésű lány ezernyi ajánlatot kap, aki ész nélkül lefekszik mindenkivel, bőven tíz felett jár.

Ha emiatt szakít Veled a barátod, akkor nem normális. Nem is a négy zavarja, hanem az előtte levő három. 😃

2021. nov. 8. 04:37
 30/42 anonim ***** válasza:
46%
Változott a világ, de akkor sem természetes dolog kur*ulni 17 évesen... És tíz felett járni. Főleg hogy ehhez előbb kell elkezdni.
2021. nov. 8. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!