Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon sok ha 17 éves lányként már 4 fiúval voltam?
A tanulság az, hogy ha rákérdez a következő pasid vagy megmondod neki, hogy ehhez semmi köze vagy a "csak 2-vel".
Amúgy ha ilyen miatt szakít menjen is. Valszeg komplexusos és folyton azon kattogna, hogy mással neked jobb volt.
Szerintem sok én 18 éves vagyok es egyszer szexeltem amikor 16 voltam.Mivel egy kicsit fájt nem is akartam még egyszer szexelni.es most majd számomra az lesz a ciki hogy ha megint lesz barátom ( de meg egyenlore mm akarok)
Akor nem tudom mit fog gondolni rólam hogy már nem vagyok szűz és mégis tapasztalatlan. 🙄🤷
Nem érzem soknak, különösen, ha a mostani barátodhoz hűséges vagy. Az elmúlt húsz évben a világ rengeteget változott, a négy semmiképpen nem sok 17 évesen. Egy átlagos külsejű vagy öltözködésű lány ezernyi ajánlatot kap, aki ész nélkül lefekszik mindenkivel, bőven tíz felett jár.
Ha emiatt szakít Veled a barátod, akkor nem normális. Nem is a négy zavarja, hanem az előtte levő három. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!