Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudnak már az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak már az első randin?

Figyelt kérdés

2. lány mondja ugyan azt, hogy nagy szíve van és nagyon tud szeretni!Erre kérdezem, hogy beszéljen az exéről, persze csak ócsárolni tudják, ezek után elmondom nekik, hogy ha így látod az exedet akkor engem is ócsárolni fogsz!

Itt mindig valami, "jaj nem, dehogy is" féle duma.Ezek után még megkérdezik, hogy miért nem akarok tőlük semmit!

2021. nov. 4. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
nőlj fel tesó
2021. nov. 4. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

Mert te aztán de nagyon jó ember lehetsz! Te is csak ócsárolsz mindenkit.

Szerencséjük van ezeknek a csajoknak, megúszták, hogy még egy barom beléjük rúgjon.

Neked, öcsém, nem nő kell, eddz tovább a bal kezedre. Lúzer incel.

2021. nov. 4. 02:43
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom, hogy az első 2 válaszolónak mi baja van, hisz a kérdezőnek teljesen igaza van.

Ahogy valaki az exeiről beszél úgy fog rólad is.

Illetve amit még észre vettem, hogyha a sràc a saját anyját nem tiszteli akkor téged se fog. (Mondjuk ez lányokra is igaz).

Ne add fel, vannak normális lányok. De az egy intő jel, ha már az elején ezeket kihangsúlyozza.

2021. nov. 4. 04:43
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
hat ha egy elso randin az exemrol beszelgetnenk, en nem szivesen mennek masodikra. az hogy tud szeretni, nem azt jelenti, hogy mindenkirol jo velemennyel van, plane ha az illeto meg is bantotta
2021. nov. 4. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Az, hogy ők így beszélnek az exükről, az nem azt jelenti, hogy rólad is így fognak. Mondjuk első randin megkérdni a másikat, hogy beszéljen az exéről nem egy pozitív dolog. Mármint, személy szerint én nem azért megyek el randizni valakivel, hogy az exem legyen a téma, hanem azért, hogy megismerjem a másikat. Az, hogy úgy beszél az exéről ahogy, nem a te dolgod/nem köthető hozzád, nem ez dönti el, hogy milyen ember. Gondolom te sem úgy beszélsz az exedről, mintha a megváltó lenne
2021. nov. 4. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Igen. Ha az exe leszel, téged is ócsárolni fog. Mindenki. És te sem dícsérni fogod az exeidet.

Egyáltalán miért kell kérdezni ilyet? Én nem szeretek beszélni az exeimről. És nem is szeretném, ha kérdeznének róla.

2021. nov. 4. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ácsi. Azért az ex nem kedvelése és a k*r*a anyjába elküldése között igenis nagy a különbség.

Szépen is el lehet mondani, hogy az ex felelelőtlen, éretlen vagy gyerekes volt és nem működött.

Az meg hogy valaki az exéről is tud szépen beszélni az is sokat jelent. Az, hogy az exed mit tett (vagy nem tett) az róla szól. De az, hogy erre te hogyan reagálsz az már téged tükröz.

2021. nov. 5. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!