Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak már az első randin?
2. lány mondja ugyan azt, hogy nagy szíve van és nagyon tud szeretni!Erre kérdezem, hogy beszéljen az exéről, persze csak ócsárolni tudják, ezek után elmondom nekik, hogy ha így látod az exedet akkor engem is ócsárolni fogsz!
Itt mindig valami, "jaj nem, dehogy is" féle duma.Ezek után még megkérdezik, hogy miért nem akarok tőlük semmit!
Mert te aztán de nagyon jó ember lehetsz! Te is csak ócsárolsz mindenkit.
Szerencséjük van ezeknek a csajoknak, megúszták, hogy még egy barom beléjük rúgjon.
Neked, öcsém, nem nő kell, eddz tovább a bal kezedre. Lúzer incel.
Nem tudom, hogy az első 2 válaszolónak mi baja van, hisz a kérdezőnek teljesen igaza van.
Ahogy valaki az exeiről beszél úgy fog rólad is.
Illetve amit még észre vettem, hogyha a sràc a saját anyját nem tiszteli akkor téged se fog. (Mondjuk ez lányokra is igaz).
Ne add fel, vannak normális lányok. De az egy intő jel, ha már az elején ezeket kihangsúlyozza.
Igen. Ha az exe leszel, téged is ócsárolni fog. Mindenki. És te sem dícsérni fogod az exeidet.
Egyáltalán miért kell kérdezni ilyet? Én nem szeretek beszélni az exeimről. És nem is szeretném, ha kérdeznének róla.
Ácsi. Azért az ex nem kedvelése és a k*r*a anyjába elküldése között igenis nagy a különbség.
Szépen is el lehet mondani, hogy az ex felelelőtlen, éretlen vagy gyerekes volt és nem működött.
Az meg hogy valaki az exéről is tud szépen beszélni az is sokat jelent. Az, hogy az exed mit tett (vagy nem tett) az róla szól. De az, hogy erre te hogyan reagálsz az már téged tükröz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!