Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova hívjam első randira?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova hívjam első randira?

Figyelt kérdés

Kissé unom már, hogy nem hív el randizni így gondoltam megteszem én az első lépést. Ha nem fogadja el akkor tudom, hogy nem akar tőlem semmit és hagyom a dolgot. Lányként ugyan úgy megtehetem ezt a lépést.

Viszont semmi ötletem nincs, moziba nem szeretném hívni, mert ott alig tudunk beszélgetni.

Fiúk nektek bejön ha egy lány elhívna titeket kávézni, mint első randi? Vagy hova mennétek szívesen?

2021. okt. 4. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Fel hozzá de amikor nincsenek ott a szülei...(nem kötelező dugni) de ott érezném talán a legjobban magam. De egyébként az is jó ha csak kv-séta.
2021. okt. 4. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Cukrászda, Meki, büfé, park, séta egy csendes mellékutcában, meg minden, ahol nyugodtan beszélgethettek.
2021. okt. 4. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
swinger bárba :)
2021. okt. 4. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Bármi jó lehet, ahol kettesben tudtok beszélgetni.:)
2021. okt. 4. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha beszélgettek rendesen és keresett sokszor, akkor már rég elhivott volna.

Ha nem keres, de szivesen beszelget veled, akkor nem hinnem hogy bejonnel neki, max baratsag...

2021. okt. 5. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Amiket 2-es mond, lényeg, hogy tudjatok sokat beszélgetni, mert ez az első randi(k)nál nagyon fontos. Moziba tényleg ne hívd mert nem tudtok beszélgetni, egyikőtök unatkozni fog ha nem tetszik neki a film, vagy ha valami csoda folytán mindkettőtöket érdekel akkor meg egymással nem fogtok kommunikálni, tehát mozi off az én véleményem szerint. A kajától felszabadul az ember, úgyhogy az segíthet ha szorongósak vagytok, de ha nem akkor egy sima séta is megteszi, néha a kevesebb több.:)

Vagy süthetsz valamilyen sütit és azt piknikszerűen megeszitek például.

2021. okt. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!