Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira?
Elhatároztam, hogy meghívok egy lányt randira. 16 évesek vagyunk, és hát nagyon jó barátok. Viszont pár hónapja többet érzek, mint barátságot.
5 éve ismerjük egymást. Karantén ellenére a másik barátom(fiú, mint én) elhívott egy lányt, szóval a vírus miatt nem lesz baj. Mivel nagyon jó idő van, elhívnám fagyizni a folyópartra.
Milyen szöveggel tudnék ráírni?
Esetleg van bárkinek ötlete?
(Kérlek negatív kommenteket ne írjatok köszi)
Lenne kedved találkozni?
Van kedved elmenni .... helyre?
Szia! Szerintem nem kell tulsagosan ragorcsolnod.
En a helyedben(bar lany vagyok) csak annyit irnek hogy: " szia. Lenne kedved osszefutni" vagy: " szia. Nincs kedved eljonni velem xy-ra/-hoz
Sztem sokkal egyszerűbb es szemelyesebb hogyha csak vmi egyszerűt irsz neki
Köszönöm az eddigieknek😀
Ment a zöld
Sok rossz választ látok itt. Ne kérdezgesd egyáltalán. Mindegy hogy találkozni akarsz vele, és neked ebben az időben és ezen a helyen jó. Ajánlj fel legalább két különböző időpontot neki két különböző napon. Majd szól ha neki máskor lenne jó, ilyenkor korrigáltok.
Aznap találkozó előtt 2-3 órával írj neki egy emlékeztetőt, hogy akkor itt és ekkor várod.
Ne magyarázd túl, de legalább 2 helyre sétáljatok el együtt, és csináljátok valami aktívat.
(nem filmnézés, azt egyedül is lehet)
Randi végén csók, és megmondod a következő időpontot és helyszínt amikor ott van a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!