Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozasnál puszi/csók?
Biztosan jártok vagy még csak ismerkedtek/közeledtek egymáshoz? Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
Ez alapján nagyon fiatalnak tűntök, de a puszi abszolút mehet. Gondolom csók is ezért nem volt még, fura lenne hogy anélkül összejöttök. Azzal még lehet várni míg jónak érzitek a helyzetet, eléggé bíztok egymásban. Elég sok függ attól mennyire ismeritek egymást, mennyire vagytok közel a másikhoz, ezekről a témákról is beszélgessetek és kérdezd meg őt is, hogy hogyan érzi magát. Mondd neki hogy bármi kérdés feljön benne a kapcsolatotot illetően, amit pl. félne megkérdezni/felhozni, mondja nyugodtan, hisz azért vagytok együtt hogy ezeket megbeszéljétek.
Mindenkinek más a tempója. Az első csók menni fog magától, a barátnőd egyértelmű metakommunikációval fejezte ki, hogy még korai.
Nem vagy lemaradva, nyugi. A sok, évek óta nem szűz osztálytársad 30 éves korára kiégett nyomi lesz. Tudom, hogy nem vigasztal (én huh de utáltam, hogy "már mindenkivel megtörtént, csak velem nem", és nem segített, a nem vagyok lemaradva duma), de jönni fog minden normálisan.
köszönöm a válaszokat, remélem el fog jönni az idő. De #5 nem nagyon értem azt a metakommunikációs cuccot. Mármint tudom mit jelent, de semmi olyasféle közeledést nem tettem,
ami a csókra utalhatott volna. amit már sajnálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!