Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin melyik a legjobb köszönési forma? Puszi vagy ölelés?
Járvány idején????
A kar lendítés, 0 kontaktus.
Ez attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok (ez alatt azt értem, hogy mennyire vagytok jóban).
Akivel kevésbé, azzal sima puszi, akivel jóban vagy azzal ölelés.
#1, #4 Minek kell mindenhova odaböfögni, hogy járvány idején így meg úgy? Na és ha a kérdező csak a járvány utánra akar előre felkészülni? (Nem írta sehol, hogy most lenne a randi.)
Egyébként meg szerintetek ha mint sokan vizionálják, a járvány velünk marad, vagy többször visszatér, akkor akár évekig senki ne érintkezzen senkivel??
Személyfüggő, ha tudod, hogy pusziszkodós akkor mehet a puszi is. Én személy szerint megöleltem az első találkozásunkkor a páromat, de nem voltam már tini. Előtte senkit, soha, se puszi se ölelés. Ismerjétek egymást annyira a randi előtt, hogy ez egyértelmű legyen. Vagy tudjatok jót nevetni ha bénáztok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!