Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm exe tetszik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már akkor tetszett amikor együtt voltak, de ezt senkinek sem mondtam akkor még, hiszen olyan tökéletes kapcsolatnak tünt, amiben voltak, és nem akartam elrontani. Egyébként sokszor beszélgettünk ekkor, sőt inkább csak ekkor beszélgettünk, volt, hogy egy busszal mentünk haza, és kettesben is beszélhettünk. Aztán kb. fél éve a lány elég csúnyán megcsalta, átverte, nyílván én az ő oldalára álltam, mivel akkoriban nagyon jóba voltunk, de nagyon sajnáltam a fiút, és egyre jobban tetszett, de épp emiatt a mai napig nem merek kezdeményezni nála, na meg félek, hogy a "legjobb" barátnőm (mára elkopott a kapcsolatunk) ezen kiakadna, eléggé ugymond hisztis tipus, és ez biztos nekem se esne jól az ő részéről. Most, hogy visszatért az önbizalmam(sokat vàltoztam külsőleg, és belsőleg is), talán mernék kezdményezni, szerintetek jó ötlet? Vagy nagyon nagy hátbaszúrás?2019. nov. 1. 23:05
1/6 anonim válasza:
Rég történt már, mellesleg, ha elkopott a kapcsolat a barátnőddel akkor bátran kezdeményezhetsz. Nem tudom hány évesek vagytok, de a szerelem nem irányítható dolog, és ha a barátnőd ezt nem érti meg, ráadásul úgy mentek szét, hogy ő lépett félre, szerintem bátran nyithatsz a srác felé.
2/6 A kérdező kommentje:
azt még kihagytam, hogy ők ketten osztálytársak, tehát biztos hogy kitudódna a dolog, már az is, ha csak beszélgetni kezdenék vele.
#1 köszi a gyors választ, és a megerősítést!
2019. nov. 2. 00:16
3/6 anonim válasza:
Hát kit érdekel ha hisztizik. Megcsalta a barátját, hisztis, ebből már lejön hogy egy ostoba buta pic$@. Eleve miért vannak ilyen baratnoid? Szerintem vágj bele és cseréli le a baráti korodet.
5/6 anonim válasza:
Nagy butaság vlkna kihagyni a szerelmet, plááne ha kölcsönös. Egy percig se gondolkozz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!