Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek lelombozó ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek lelombozó ha egy lány az első randin elmegy kakilni nálatok?

Figyelt kérdés
Csak saját megnyugtatásomra kérdezem, mert sajnos kerültem ilyen szituba pár napja egy fiúnál.

2021. okt. 18. 19:43
A kérdező szavazást indított:
lelombozó egyértelműn, kakiljon randi előtt otthon
picit kellemetlen, de elpoénkodva nem gond
természetes dolog, inkább feszengjen egész este?
egyáltalán nem illúzióromboló
a lányok nem is kakilnak :)
50 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy fiú vagyok már.

Ha úgy van inkább menjen el. Nekem picit lehet inponálna is. Mármint nem úgy, hogy hú de nagy kábelt fektet... Hanem úgy, hogy kimeri nyitni a száját, hogy esetleg el kell menni wc-re. Amúgy se érdekelne miért megy, nem kérdezek úgy se semmit. Biológiai szükségletek vannak. Nincs ebből semmi. Aminek ez gondot okoz annak nem kell se pasi, se barátnő.

2021. okt. 18. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Én ebből azt nem értem, hogy az első randi máris a fiú lakásán van?

És ha elmegy vécére, közli, hogy ott mit csinál? Le is fényképezi tán a termést, s megmutatja?

2021. okt. 18. 20:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem. Ismertem mar régebb óta a fiút és így kajálás után hozzá mentünk fel mert nem voltak otthona szülei. És nem fényképeztem le, csak tudod vannak hangok, szagok a dolog közben amit a masik hall.
2021. okt. 18. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek természetes dolgok. Ha valaki emiatt nem szimpatizál veled, akkor az fejben nem teljesen oké.;)
2021. okt. 18. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel, ez természetes.

Lehet hogy pont útközben érezte, hogy tényleg szarnia kell...

2021. okt. 19. 04:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavarna. Teljesen mindennapos természetes dolog. De gondolom ha kimegy mosdóba, előtte nem részletezi, hogy miért is megy oda és mit fog csinálna. Vagy ha igen és az orromra köti, hogy most ő nagydolgozni fog, az tényleg furcsa egy kicsit.
2021. okt. 26. 19:33
 7/8 SIDLER22 ***** válasza:
56%

Szerintem nagyon gáz.

Köztudott, hogyha a lányok akarnák, át tudnák alakítani mozgási energiává. Ha kikéreckedik WC-re az csak annyit jelent, hogy megjelöli a területét.

Vagy csak lehet, hogy meglepinek fel akar rajzolni egy szivecskét a falra.

2021. okt. 30. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
A lányok nem kakilnak
2022. márc. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!