Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ciki a narancsbőr,...

Szerintetek ciki a narancsbőr, vagy lehet lelombozó egy fiú számára?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom elvileg sok lány küzd ezzel a problémával, de az a helyzet, hogy az én ismeretségi körömben nem igazán van jelen, vagyis én magamon veszem észre igazán, például az öltözőben az osztálytársaim közül, csak nekem ilyen alapból, vagy, hogy mondjam nem kell így összeszorítani a bőröm, hogy látszódjon, aztán az utóbbi időben már eléggé elkezdtem szégyellni, vannak ruhadarabok is amiket már nem is nagyon hordok emiatt, mert egyszerűen látszik és engem eléggé zavar, ciki nem ciki olyan típus vagyok, hogy főként deréktól lefelé hízik, sajna elég könnyen:( de még, ha nem törődnék magammal azt mondom megérdemlem, de már sokmindent kipróbáltam, figyelek az étkezésre is azért, mozgok is, de nagyon nehezen megy le, jelentkezni meg viszonylag korán jelentkezett, már általános suli vége felé, így középsuliban meg kifogtam valami modell osztályt vagy nem is tudom, de így még jobban észreveszem magamon. Ha esetleg még valaki tud valami tippet rá azt is szívesen meghallgatnám.

2021. szept. 15. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki és nem lelombozó.
2021. szept. 15. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Amelyik fiú ezzel elhajt, az még nem érett.

Tipp meg nincs, de erre rájössz ha kicsit utánaolvasol a narancsbőrnek. Nem létezik csodaszer krém, csak rendes beavatkozás.

2021. szept. 15. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nagyon kevés nő van akinek ne lenne narancsbőre vagy esetleg striája. Ez genetika kérdése is. Nyilván vannak dolgok amivel lehet rajta segíteni, de nagy részt genetika. Egy férfi sem ábrándult ki belőlem emiatt.
2021. szept. 15. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Egy igazi férfit nem fog zavarni;) a többiek meg nem kellenének egyébként sem

Melleseg sokszor a vékony lányoknak is van, én láttam is már nem egyszer

2021. szept. 15. 20:27
 5/9 anonim válasza:
100%
Én vékony vagyok és van striám. Emellett a térdem narancsbôrös
2021. szept. 15. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek tetszeni fogsz, őt nem fogja zavarni. A többi meg kit érdekel? :)
2021. szept. 15. 20:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Ohh köszönöm, azért ez jól esik:)

#5 hát nekem "csak" a fenekemtől a combom aljáig, de viszont striám az nincs, ez akkor ennyire genetika függő lenne?

2021. szept. 15. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 igen. Én fiatal vagyok, 49 kiló de a lábam, fenekem tiszta narancsbőr, a mellem, combom, fenekem striás. Egy ismerősöm 44 éves, van rajta bőven felesleg, szült már 2 gyereket egy darab narancsbőr se stria nincs rajta. Szóval nagyon sok múlik a genetikán.
2021. szept. 15. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem pont, hogy bejön, ha van valamennyi narancsbőr fenék és combtájékon

szerintem nagyon nőies, és anélkül valahogy unalmasabb a fenék, az igazán izgató dolgokhoz kell egy kis szabálytalanság is

2021. szept. 16. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!