Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húgom nála sokkal idősebb férfiakkal levelezik ez normális?
Van egy kishúgom aki 16 éves és nála 10-12 évvel öregebb pasikkal írogat.
Amikor én ennyi idős voltam eszembe sem jutott ez, undorodtam tőlük. De nagyon jó a szöveg pl de csodálatos vagy szex is feljön témába.Behülyítik. Ő kiskorú szóval nem is írhatnának neki szexről. Úgy tudom ez bűncselekmény akkor is ha a lány hagyja. Mi ennek az oka valami baja van a húgomnak vagy mi? Szóljak valakinek?
KÉRDEZŐ!
Neked eszedbe sem jut, hogy vannak normális srácok is 30 évesen? Lehet, diplomás, katolikus srác és a csillagokat is lehozná a 16 éves hugodnak, tisztességes, szűz, stb. Jpbban örülnél, ha egy 18 éves takonyféreg szexéhes patkánykölyökkel levelezne? Térjél már észhez, haver... Attól függ, kivel levelez és nem attól, milyen korú. A mai 30 évesek egy még normálisabb világban voltak tinik és jólneveltek. Én is bőven elmúltam 30, de sokkal fiatalabb lányok érdekelnek, tisztességes vagyok és nem szexéhes majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!