Normális ha azért szeretnék rendőrségen, vagy katonaságon dolgozni, hogy férfiakkal legyek?
Figyelt kérdés
De nem rendőrnek v. katonának lenni, hanem egy irodában. 18 éves lány vagyok, de imádom a pasik közelségét.2019. márc. 5. 12:46
1/6 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Én is vonzódom az egyenruhásokhoz:)
2/6 anonim válasza:
Teljesen érthető. Engem az öltöny vadít meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Engem nem kimondottan az egyenruha, csak az, hogy sok a férfi:)
De megértelek titeket is:)))
2019. márc. 5. 12:59
4/6 anonim válasza:
Szakmailag, karrier, életcélok tekintetében nem normális. De ha te úgy érzed, hogy 20-30 év múlva is ok lesz neked, hogy az öregedő megfásult titkárnő leszel, aki helyett a fiatal és fitt rendőrlányokra nyomulnak a pasik, akkor persze ennyi életcél is elég lehet
5/6 anonim válasza:
A későbbiekben nem lesz jó,mivel,ha férjhez akarsz menni megmarad ez az "óhajod".
És bizony én tudom,hogy nehéz,erről a vágyról lemondani.
Gondolom majd tisztességes feleség akarsz lenni...ez az érzés,vágy a házasságban nem helyes.
6/6 anonim válasza:
Addig gondolod így, amíg rád nem száll majd az a sok pasi és el nem kezdenem rólad pletykálni, miután mindenkinek csak arra kellesz majd.
Gyerek vagy még nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!