Mennyire normalis ez? Komoly kapcsolatban vagyok de egy ideje nagyon szeretnek ismerkedni ferfiakkal, randizni meg. Nemsokara meg akarja kerni a kezem es ugy erzem nem allok erre meg keszen
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 22:57
1/17 anonim válasza:
Szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
2020. dec. 31. 23:02
2/17 anonim válasza:
Egyesnel a pont
2020. dec. 31. 23:03
3/17 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy ismerkedni akarsz.
Nyilván unnád a pasid és akkor nem járnál vele.
Mióta vagytok együtt?
2020. dec. 31. 23:04
4/17 anonim válasza:
Az isten mentsen meg minden férfit az ilyen mentalitású nőtől.Minek vagy akkor vele?Miért hitegeted?Miért hazudsz neki?Miért rabolod az idejét amikor nyilvánvalóan nem szereted?Bele ne menj a házasságba,mert úgyis válás lesz a vége.A körhinta csak rád vár,hogy felülj rá,azért majd a Gyakorin néha számolj be az élményeidről légy oly kedves.
2020. dec. 31. 23:12
5/17 anonim válasza:
Dugásra bőségesen fogsz még találni férfiakat, ne aggódj. A barátod meg nagyon nagyot fog csalódni benned.
2020. dec. 31. 23:15
6/17 anonim válasza:
Ismerkedj, de csak barátság céljából. Ez teljesen rendben van. De mégegy ilyen párt nem találsz, ha eldobod vagy megcsalod, nagyon meg fogod bánni.
2020. dec. 31. 23:17
7/17 anonim válasza:
Agyatlanok, ez a nő az érzéseiről, a bizonytalanságáról ír, és ti úgy hordjátok le mintha legalábbis döntés alapján érezne. Kérdező, a kérdésedre nem tudom a választ. Mennyire normális? Mi az, hogy normális? Másfelől ember vagy emberi érzésekkel, tehát teljesen az.
2020. dec. 31. 23:42
8/17 anonim válasza:
Már túl vagytok az ismerkedés a randizás részen.
Valószínű, hogy ez hiányzik neked.Hogy meghódíts valakit.
Az izgalom amivel a randira készülsz.Hát ja.Szerintem nem vagy egyedül.Csak sokan nem ismerik be.És akik a kapcsolatból úgy lépnek félre, hogy eszükbe sincs kilépni.
Van akinek kell ez.Valami plusz ami már az állandó kapcsolatban nincs.
2021. jan. 1. 00:53
9/17 anonim válasza:
Egy picsogo kis ribizli vagy:)
2021. jan. 1. 01:32
10/17 anonim válasza:
Szerencsére ez még nem számít normálisnak.
2021. jan. 1. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!