Hogyan és merre tudnék ismerkedni Ázsiai nőkkel\férfiakkal?
Elég tág a kérdésem. Igazából Koreai illetve Japán személyekkel ismerkednék. Tanulás szempontjából. A Japán nyelv úgy ahogy elsajátítható, és egy "ál"tanár is segédkezik nekem...viszont a koreai...iszonyatosan nehéz. Vagyis a kiejtés része borzasztóan.
Remélem találok egy segítő kezet, hogyha Magyar vagy DE tudsz koreaiul, kérlek segíts.
L\19
Nem nézek animét, nem nyerte el a tetszésem. Inkább nézem a brickleberry-t.
Lenne lehetőségem egy csere diák programra, viszont ehhez kell a nyelv. És úgy tudom, mindkét helyen áll az a tradíció, hogy ha egy idegen lép az országukba, akkor annak az ottani nyelvet kell beszélnie. Magyarán, nekem kell viszonyulnom akkor is, ha csere történt a "családban". Az angolommal társalgás szinten nincsen baj, tehát ha nem lesz ilyesmi kikötés akkor nincsen semmi probléma...mindenesetre nem ártana felkészültnek lennem.
Hogyha bárki tud ajánlani egy nagyon profi tanárt, annak is szívesen örülnék.
livemocha.com
interpals.net
Ezek tanulás céljából ismerkedős oldalak, főleg az első, ott még feladatokat is lehet megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!