Mennyire normalis ez? Komoly kapcsolatban vagyok de egy ideje nagyon szeretnek ismerkedni ferfiakkal, randizni meg. Nemsokara meg akarja kerni a kezem es ugy erzem nem allok erre meg keszen
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 22:57
11/17 anonim válasza:
Akkor sokan nem normálisak.
2021. jan. 1. 01:37
12/17 anonim válasza:
Nem, nem vagy komoly kapcsolatban. Illetve ő lehet, hogy annak gondolja, de részedről ez minden, csak nem komoly kapcsolat.
Én is azt mondom, hogy szakíts, ennél nagyságrendekkel jobbat érdemel.
2021. jan. 1. 05:00
13/17 anonim válasza:
Írj nekem
2021. jan. 1. 18:10
14/17 anonim válasza:
"Váratlanul" megakarja majd kérni a kezed?:)
2021. jan. 2. 16:04
15/17 anonim válasza:
Te nagyon buta vagy! Más a kezét össze tenne a fél karját odadná ezért, csak egyszer tudná meg milyen érzés évekig ugyan azzal lenni, erre te lecserélnéd hát gratulálok neked! Az ilyen egyáltalán nem is érdemel senkit! De persze, az ilyen nőket veszik el meg minden az ölükbe hulik minden! Én meg max képről nézhetem ezzeket a gyerekes álmokat már nem is reménykedem ebbe!
2021. jan. 12. 14:23
16/17 Savlekotő válasza:
Ezért nem kell a semminél jobb alapon össze jönni valakivel.. Nők férfiak ma tömegével élnek igy,aztán közben társat keresnek és megy a levesbe a hézagtöltő ha meg van a valódi társ,addig meg dugni,lakhatási kapcsolatban sorolhatnám,megteszi vki nekik.. Ez a fő gáz..
70F
2021. jan. 21. 05:36
17/17 Savlekotő válasza:
Legszörnyűbb hogy még bele is szaporodnak a csodás hézagtöltőkbe a gyerekeket le nyomorítva ezzel.
70F
2021. jan. 21. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!