Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha egy lány elhívna titeket?

Figyelt kérdés

Van egy srác, még sose beszéltem vele, de elég szimpatikus, ezért szeretnék vele találkozni akár szünetben beszélgetni, akár sulin kívül.

Szóval most a 16-18 éves fiúkat kérdezem, mit szólnátok, ha egy 2 évvel fiatalabb lány a sulitokból a semmiből rátok írna, hogy szimpatikusok vagytok neki, szívesen találkozna veletek?

2021. szept. 27. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha te is szimpi vagy neki, akkor biztosan elmegy majd veled. Veszíteni valód pedig tényleg nincs.

Sok sikert!:)

2021. szept. 27. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon nem vagyok 16-18 éves, de voltam. :)

Elsőre rávágtam volna, hogy biztosan örültem volna egy ilyennek.

De valószínűbb, hogy 16 évesen hülye lettem volna és csak olyan lánynak örültem volna, akkor teljesen az ideálom vagy első látásra elbűvöl.

18 évesen már inkább úgy álltam volna hozzá, hogy semmit sem veszíthetek, ha elmegyek egy randira.

Írj rá nyugodtan! A személyes letámadás annyira nem jó ötlet, mert lehet, hogy zavarában hülyén reagál.

A szépség pedig teljesen relatív. Van egy lány ismerősöm, aki évek óta nem hiszi el, hogy tényleg eszméletlenül gyönyörűnek tartom.

2021. szept. 28. 01:46
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#10: privátban meg fogom írni:)

2021. szept. 28. 06:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszii, szurkolok neked:)
2021. szept. 28. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem is megírod majd, hogy mi történt?:)
2021. szept. 28. 17:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Persze:) addig jöhetnek még vélemények, tippek, tanácsok, nagyon szükségem van rájuk:D
2021. szept. 28. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak próbáld meg nem túlgondolni a dolgot, ha nem agyalsz csak odamész és megkérdezed akkor nincs lehetőséged idő előtt meghátrálni:D veszíteni valód nincs, ahogy ezt többen is írták.
2021. szept. 28. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, most láttam hogy írni tervezel neki, de lényegében ott is ugyanez a helyzet. Mondjuk utána többet fogsz izgulni ha írásban kérdezed meg, mert ott aztán akkor válaszol amikor akar, élőben pedig kénytelen rögtön reagálnia.
2021. szept. 28. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!