Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha egy lány elhívna titeket?

Figyelt kérdés

Van egy srác, még sose beszéltem vele, de elég szimpatikus, ezért szeretnék vele találkozni akár szünetben beszélgetni, akár sulin kívül.

Szóval most a 16-18 éves fiúkat kérdezem, mit szólnátok, ha egy 2 évvel fiatalabb lány a sulitokból a semmiből rátok írna, hogy szimpatikusok vagytok neki, szívesen találkozna veletek?

2021. szept. 27. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Elmennék vele természetesen.
2021. szept. 27. 18:51
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Elmennék vele,jóhogy.
2021. szept. 27. 18:54
 3/18 A kérdező kommentje:
Igazából nemsokára el fog ballagni, szóval veszíteni valóm nincs, főleg ha megint online oktatás lesz. Remélem van elég érett ahhoz, hogy ne éljen vissza ezzel.
2021. szept. 27. 19:11
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanazt amit te, ha egy ismeretlen srác tenné. Vagy mennél, vagy nem, attól függ akarsz-e vagy bejön-e neked.
2021. szept. 27. 19:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

iszonyat örültem volna h ilyen v hasonlo történik velem abban a korban, persze azért fontos h a lány nekem is legalább szimpatikus legyen

mert ha nem az akkor teljesen más eredményt ér el a közeledésével

2021. szept. 27. 19:29
 6/18 A kérdező kommentje:
A szimpatikus alatt mit értesz? Szépnek annyira nem tartom magam, félek hogy ez gond lesz.
2021. szept. 27. 19:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat agyalsz, csak szorongani fogsz, mert minden lehetőséget lepörget az agyad (főleg a legrosszabbakat). Benne van hogy nem fog találkozni veled, ezzel nem árulok el nagy titkot remélem. De az is lehet hogy igen, nem tudja senki. Majd valami lesz - se te, se mi, se senki nem látja a jövőt, nem is érdemes kattogni ezen.

Ha van lehetőséged élőben odamenni, még jobb lenne beszélgetni egyet, mert legalább tudná ki vagy és mégis személyesen teljesen más az egész. Bármilyen témát felhozhatsz, pl. hogy hallottad az osztályáról hogy ballagnak, gondoltad megkérdezed hova tervez majd menni továbbtanulni, mik érdeklik. Millió másik téma van amihez nyúlhatsz és akár akkor, akár következő alkalommal elhívhatod. Persze félelmetes meg minden, de semmi nem fog történni ha nemet mond, az élet megy tovább ugyanúgy.

2021. szept. 27. 19:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy semmi veszíteni valóm nincs, vagy igen, vagy nem. Ha elszalasztom az alkalmat akkor bánni fogom, ha megpróbálom, azzal már nyerek.
2021. szept. 27. 20:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus nekem a lány elmennék vele.
2021. szept. 27. 20:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár nagyon érdekel, hogy hogy fog ez végződni:D elég bátor vagy, légyszi ha nem is itt de nekem privátba megírod, hogy mi lett a vége? :)
2021. szept. 27. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!