Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha én is megyek a legjobb barátnőm első randijára?
Figyelt kérdés
1 hete megismerkedett egy sráccal( a srác 19-20 nem tudom pontosan, a barátnőm 15) neten de előben még sosem látta ill. ma fogja es egy picit aggodom miatta, ugy hiszem kicsit ő is mert elég stesszes volt tegnap előtt is tegnap meg főleg. Kitaláltuk h elmennék én is felderíteni a terepet és ott lenni ha bármi (baj) történne. Viszont én ugy érzem h vhol mégse kéne elmennem mert nem akarok gyertatartó se lenni. Tehát most nem tudom mi legyen. Van vmi ötletetek vagy tanácsotok?2021. szept. 17. 06:46
1/4 anonim válasza:
15 éves lány 20éves sráccal? Ne menjen el, vagy igen, bármilyen fura legyél ott vele
2/4 anonim válasza:
Talalkozzanak nyilvanos helyen ahol nem feltuno ha mas is korulottuk van.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Vegül nem mentem vele mert ugy gondoltam tud magára vigyázni, de mondtam neki hogy ha bármi gond van hivjon csak fel. Aztan hazafelé a vonaton felhívott és elmesélte hogy minden rendben volt. (:
2021. szept. 17. 19:02
4/4 anonim válasza:
Ha legközelebb lenne ilyen, akkor nyugodtan odamehetsz. Mikor még fiatalabb voltam, akkor forgalmas helyre beszéltem meg mindig találkozót és odajött 1-2 barátnőm, de csak messziről figyeltek. Ha az első 10 percben minden rendben volt, le is léptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!